– Jeg har stor tro på disse unge skeidgutta

Skeids Bruno Leite scoret første målet mot Ullern, i hjemmekampen lørdag, som endte 2-0 til Skeid. FOTO: ANDERS VINDEGG

– Gir gutta det de er gode for, kan vi slå hvem som helst, mener trener Johnny Ademaj.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
03.09.2015 kl 14:04

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

Skeids fra venstre Nasir Dernjani og målscorer David Tavakoli i hjemmekampen mellom Skeid - Ullern. FOTO: ANDERS VINDEGG

Se bildet større

Johnny Ademaj har stor tro på de unge skeidgutta. FOTO: ARKIV/ANDERS VINDEGG

SKEIDBANEN: Skuffede skeidspillere etter tapet mot Lyn forrige helg. Men dertil glade skeidgutter da dommeren blåste av hjemmekampen mot Ullern lørdag - 2-0 til hjemmelaget.

Kommando fra avspark

Fra klubbens egen side: «Torshov-gutta tok kommandoen fra avspark. Hjemmelaget har ballen, gjestene får lite til, men overtaket i spill gir bare noen halvsjanser. Halvveis i omgangen får Skeid hjørnespark og Andreas Steinbakk-Olsen skyter knallhardt, men gjestenes burvokter gjør en god redning. Like etterpå skyter Lars Vincent Andersen, men rødbuksenes målvakt er igjen godt med og redder skuddet.

1-0 til pause

Fra 20 meter får Bruno Leite stjernetreff og ballen suser inn i vinkelen. Da er det bare et par minutter igjen av omgangen, og lagene går til pause med 1-0-ledelse til Torshov-gutta.

Stupheader ballen i mål

Ullern kommer mer med i spillet etter hvert, dog uten å komme til kvalifiserte sjanser. Men så etter 73 minutter punkteres kampen når Nasir Dernjani kommer seg ned til dødlinja og med et lavt, hardt innlegg finner David Tavakoli på bakre stolpe, som stupheader ballen i mål. Dermed står det 2-0...»

Trener Johnny Ademaj er enig i at Skeidgutta hadde kontroll mot Ullern.

– Ja jeg synes vi kontrollerte kampen veldig bra. Vi spilte en solid kamp, både offensivt og defensiv. Skaper mye, og kunne kanskje vunnet enda mer enn 2-0. Scoringene kom først med en fantastisk curl, helt oppe i krysset av Bruno. Og en flott scoring av David etter et veldig bra innlegg. Det ble en fin fest, sier Ademaj, som tok over som trener for ikke mange kampene siden.

Hva gjør du annerledes, siden Skeid nå vinner flere kamper?

Glede

– Egentlig ikke så veldig mye annerledes, det var et godt trenerteam som var fra før av. En stor utfordring er at dette er et veldig ungt lag, som ikke har samme erfaringen til å takle motgang som mer rutinerte og erfarne spillere. Så etter et tap, så gjelder å prøve å løfte den mentale balasten hos gutta, og i stedet prøve å vri det over til bare å glede seg til å spille neste kamp. Vi snakker mye om det å få inn mye smil, latter og spilleglede inn i gruppa, sier Ademaj.

Han oppsummerer de siste kampene.

– Vi tapte så vidt for Stabæk, som også spilte med flere spillere med tippeligaerfaring. Vi vant på hjemmebane mot et godt Finnsnes-lag. Vi tapte mot et godt Tromsdalen, men det kunne like gjerne fort blitt seier til Skeid i den kampen.

– Stor skuffelse

– Men så gikk vi på en kjempesmell mot Lyn forrige helg. Vi spilte dårlig, men vi tapte i tillegg mot et dårligere lag enn oss selv. Kanskje var det uvant å spille på gress, kanskje fordi vi manglet noen spillere, kanskje fordi det var veldig varmt. Men kampen var uansett en stor skuffelse, ingen av lagene fortjente poeng, mener Ademaj.

Men nå er det bare å se fremover. Spennende kamp borte mot Harstad neste helg, og ikke minst neste hjemmekamp mot Kjelsås. Igjen duket for et skikkelig bydelsoppgjør.

Snart bydelsderby - igjen

– Vi gleder oss veldig til å ta imot Kjelsås på Skeidbanen, ny tribune skal vi ha på plass til den dagen også, forteller Ademaj.

Han fortsetter.

– Jeg har stor tro på disse unge skeidgutta. Skeid har 80 prosent egenproduserte spillere. Som spillerutvikler de siste 10 - 15 årene, så synes jeg det er er utrolig moro å kunne jobbe videre med disse gutta. Derfor sa jeg også ja til å overta som trener. Gir gutta det de er gode for, kan vi slå hvem som helst!

Tap og tap

Kjelsås tapte i helgen borte mot Finnsnes 0-1, og Lyn gikk på et nytt tap borte mot Harstad, 1-3. Tabelleder KFUM gikk på en smell mot Grorud, som nå kun ligger tre poeng bak KFUM, med 40 poeng. Bak på en tredjeplass, Tromsdalen med 37 poeng, og Kjelsås ned på fjerde med 34 poeng.

Skeid ligger over streken på en 10. plass med 16 poeng, og lyn helt sist under streken med 8 poeng på en 14. plass.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse