ANNONSE
Annonse

Jentene skal måle krefter med de beste

Kjelsås 00-jenter skal virkelig måle krefter i Kjelsåshallen på søndag, og trenger støtte fra tribunen. Foto: KJELSÅS HÅNDBALL

Og trenger også all den støtten de kan få fra tribunen. – Alle håndballinteresserte i området oppfordres til å komme til Kjelsåshallen på søndag, oppfordrer trener Christian Arnesen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

KJELSÅS: Nasjonal håndballserie for 16-åringer spilles i Kjelsåshallen søndag 22. januar.

– Kjelsås Jenter 2000 har kvalifisert seg til den nasjonale håndball serien, Bringserien 16, hvor lag fra hele Norge deltar. 2017 er den ellevte utgaven av serien - tidligere Postenserien/Interregional serie - og er for gutter og jenter 16-år, ifølge Kjelsås Håndball og pressemelding.

Beste lag

I denne serien skal Norges beste lag for denne årsklassen kåres. Lagene kvalifiserer seg via spill i regionale serier i første del av sesongen. Serien består av 4 runder med nasjonalt sluttspill i april.

Videre.

– Dette er en arena for å måle seg mot de beste lagene i Norge innen denne årsklassen, og det er hard konkurranse for å kvalifisere seg. Kjelsås laget har som ambisjon om å komme til sluttspillet.

Tøff pulje

Treneren forteller om gode lag.

– Puljen vår er tøff og mye kan skje, men vi mener vi har gode sjanser, sier trener Christian Arnesen som sammen med Anders Holand Pettersen er trenere for laget.

Kjelsås jenter 2000 består totalt av 20 spillere hvor det er flere jenter som nå spiller på landslag og regionale landslag. I helgen får Kjelsåsklubben besøk av lag fra Alta og Trondheim.

– Alle håndballinteresserte i området oppfordres til å komme til Kjelsåshallen kommende søndag for å heie laget frem. «Det blir mye god håndball», avslutter Arnesen

Kampoppsett

Kampoppsettet for søndagen er som følger.

Alta-Kjelsås kl 10:00

Rapp-Alta kl 13:00

Kjelsås -Rapp kl 16:00

Mer informasjon om serien finnes her.

LES OGSÅ: Skolen slår alarm - innkaller til stormøte etter flere uønskede hendelser!

Les også:

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse