ANNONSE
Annonse

Jentene viste muskler

Kjelsås håndballjenter har kvalifisert seg til Bring-serien, og var skikkelig på i helgen. Foto: Ole Arild Svendsen

Og feide all mostand utover sidelinja i helgens Bring-runde.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 23.01.2017 kl 17:44

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

KJELSÅS: Kjelsås jenter 16 har kvalifisert seg til Bring-serien, hvor de beste lagene er samlet. Første runde gikk i helgen i Kjelsåshallen, og jentene var overlegne.

Alta og Trondheim

I første runde av cupen forrige helg, fikk Kjelsås besøk fra Alta og Trondheim. Etter felles frokost i Kjelsåshallen klokka 8.15 på søndag.

I følge Kjelsås håndball og hovedtrener Anders Holand Pettersen har jentene som første mål å komme blant de tre beste i sin pulje, som kvalifiserer dem til sluttspill.

Første mål mot etter 12 minutter

Klubbens Sissel Brit Ranneklev oppsummerer kampene fra helgen.

– I kampen mot Alta fikk gjestene sitt første mål etter 12 minutter, og da stod det 1-12 på tavla til Kjelsås. Med raske kontringer og godt samspill ble jentene fra Alta feid av banen, og i pausen var stillingen 4-22.

LES OGSÅ: Jente 15 år om drikke- og ruspress: – Bare tull at det ikke går an å si nei!

Hun fortsetter.

– Slik fortsatte det i 2. omgang, og med fysisk sterke og teknisk gode Kjelsåsjenter ble sluttresultatet 13-41. Kantspiller Ingerid Svendsen, ble kåret til Kjelsås beste spiller etter meget god uttelling på skudd og raske kontringer.

Liker høyt tempo

Mot Rapp fra Trondheim var kampen litt jevnere, i hvert fall de første 5. minutter av 1. omgang.

Ranneklev fortsetter.

– Igjen viste Kjelsåsjentene at de liker høyt tempo og tøffe taklinger i forsvar, og i pausen var stillingen 20-9. I andre omgang fomlet jentene litt, men dro seieren lett i land, og sluttresultatet ble 31-17.

Videre.

– Med fine gjennombrudd og gode distanseskudd ble bakspilleren Marielle Nordvang kåret til Kjelsås beste spiller.

Tøffere

Hovedtrener Anders Holand Pettersen var nok veldig fornøyd med jentenes innsats. Men garanterer tøffere motstand framover.

– I vår pulje er det 4-5 lag som kjemper om 3 plasser til sluttspill, men spiller vi som i dag blir vi vanskelige å slå. Vi spilte en god 1. omgang i begge kampene, og alle spillerne fikk prøvd seg på dette nivået, og det var gøy, sier treneren til klubben og Nordre Aker Budstikke.

Det fortelles også at foreldregruppa til håndballjentene, hadde laget et veldig fint Bring-arrangement med speaker, innmarsj, blinkende lys, fruktservering til alle lagene og lunsj.

Gutta også

Også Kjelsåsgutta 2000 har kvalifisert seg til Bring-serien, og vant også begge sine kamper borte i helgen, i Arendal. Les om de fantastisk resultatene her!

LES OGSÅ:

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse