Kampen om Oslo torsdag: Jo Inge stresser ikke

Jo Inge Berget er en viktig spiller for Lyn, uansett om han spiller spiss, sentral midtbane eller kant. Her fra oppgjøret mot Rosenborg, som endte 1-1. FOTO: CARINA ALICE BREDESEN

Jo Inge Berget har ikke slått til i Udinese ennå, men 18-åringen håper godt spill for Lyn skal sette fart på proffkarrieren.

Tekst:

Publisert:

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
ULLEVAAL: - Udinese har jeg ikke tenkt så mye på i det siste. Nå er det i Lyn jeg skal spille og gjøre det bra, sier Jo Inge Berget.

18-åringen har stort sett vært fast på Lyn-laget etter han ble lånt ut fra Udinese til gamleklubben like før seriestart. I Lyn har Jo Inge igjen blitt en viktig brikke, selv om han har vært brukt i mange forskjellige posisjoner.

- Jeg har spilt både sentralt på midten og på kanten, men egentlig er jeg mest glad i å spille spiss. Så lenge jeg spiller offensivt, skal jeg uansett ikke klage, smiler han.

God oppfølging

Jo Inge, som har slått seg ned på Frogner, håper godt spill for Lyn skal gjøre så han får sjansen på Udineses førstelag i fremtiden. I første rekke er Jo Inge utlånt til Lyn frem til starten av august.

- De følger med på det jeg gjør i Norge, og de synes i alle fall det er bra jeg spiller fast for Lyn.

Jo Inge har ikke noe hastverk med å få sjansen på Udinese i den italienske toppligaen.

- Nå koser jeg meg i Lyn. Jeg har fortsatt masse med tid. Får bare se hva som skjer etter at utlånsperioden er over, sier 18-åringen.

Vil ha seier mot VIF

Lyn har vist seg som vanskelig å slå i starten av Tippeligaen, og laget har bare tapt to kamper. På den annen side har det også vært dårlig med trepoengere, og laget står med åtte poeng etter åtte kamper.

- Det har gått litt opp og ned, men jeg føler vi har spilt oss bedre i det siste. Stemningen i laget er god, sier Jo Inge Berget som også er Lyns toppscorer med to mål - det samme som Diego Guastavino.

Nå er Jo Inge klar for nok en hatkamp mot Vålerenga.

- Det er alltid morsomt med slike oppgjør. Jeg har lyst på en seier på Ullevaal mot Vålerenga, sier Lyn-talentet.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse