Kampen om Oslo torsdag

Jo Inge stresser ikke

Jo Inge Berget er en viktig spiller for Lyn, uansett om han spiller spiss, sentral midtbane eller kant. Her fra oppgjøret mot Rosenborg, som endte 1-1. FOTO: CARINA ALICE BREDESEN

Jo Inge Berget har ikke slått til i Udinese ennå, men 18-åringen håper godt spill for Lyn skal sette fart på proffkarrieren.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

ULLEVAAL: - Udinese har jeg ikke tenkt så mye på i det siste. Nå er det i Lyn jeg skal spille og gjøre det bra, sier Jo Inge Berget.

18-åringen har stort sett vært fast på Lyn-laget etter han ble lånt ut fra Udinese til gamleklubben like før seriestart. I Lyn har Jo Inge igjen blitt en viktig brikke, selv om han har vært brukt i mange forskjellige posisjoner.

- Jeg har spilt både sentralt på midten og på kanten, men egentlig er jeg mest glad i å spille spiss. Så lenge jeg spiller offensivt, skal jeg uansett ikke klage, smiler han.

God oppfølging

Jo Inge, som har slått seg ned på Frogner, håper godt spill for Lyn skal gjøre så han får sjansen på Udineses førstelag i fremtiden. I første rekke er Jo Inge utlånt til Lyn frem til starten av august.

- De følger med på det jeg gjør i Norge, og de synes i alle fall det er bra jeg spiller fast for Lyn.

Jo Inge har ikke noe hastverk med å få sjansen på Udinese i den italienske toppligaen.

- Nå koser jeg meg i Lyn. Jeg har fortsatt masse med tid. Får bare se hva som skjer etter at utlånsperioden er over, sier 18-åringen.

Vil ha seier mot VIF

Lyn har vist seg som vanskelig å slå i starten av Tippeligaen, og laget har bare tapt to kamper. På den annen side har det også vært dårlig med trepoengere, og laget står med åtte poeng etter åtte kamper.

- Det har gått litt opp og ned, men jeg føler vi har spilt oss bedre i det siste. Stemningen i laget er god, sier Jo Inge Berget som også er Lyns toppscorer med to mål - det samme som Diego Guastavino.

Nå er Jo Inge klar for nok en hatkamp mot Vålerenga.

- Det er alltid morsomt med slike oppgjør. Jeg har lyst på en seier på Ullevaal mot Vålerenga, sier Lyn-talentet.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer info

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Du kan også slette alle lokale data i din nettleser. Fremgangsmåten for dette varierer mellom ulike nettlesere og enheter.

Anbefaling: Ved å benytte deg av EU-tjenesten YourOnlineChoices.com kan du selv til en viss grad styre hvordan ulike annonseleverandører sporer deg, samt lese mange gode tips til hvordan du kan beskytte deg selv. Åpne YourOnlineChoices.com i et nytt vindu.

NB: Enkelte systemkritiske data som finnes i for eksempel webserverens logger vil ikke kunne slettes på forespørsel, men disse slettes automatisk etter kort tid iht informasjonen ovenfor.


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrever ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...