Jubel og takk til Brynestad

 

I mange måneder har Bastionen-medlemmer drøftet hva som vil skje den dagen Atle Brynestad trekker seg ut av Lyn. Det har ikke manglet dystre spådommer. Nå jubler fansen over at Brynestad selger for en krone og sletter 15 millioner i gjeld.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
16.06.2008 kl 16:55

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
-Snillere onkel skal du lete lenge etter, skriver en.

-Heder og laurbær til Atle! Dette var stort av ham!, skriver en annen.

-For en mann!, utbryter en tredje.

-Heder og ære til Brynestad, dette var stort, skriver en fjerde.

- Lukter da ikke nedrykk av dette, stråler en femte.

-Med dette viser Brynestad det ansiktet vi har hatt inntrykk av at han har hatt i forhold til fotballen og Lyn!, jubler en sjette.

Fremtidstro

Etter lange tider i total uvisshet rundt eierskap, rettsforfølgelse, spillere uten kontrakt og trener uten kontrakt, begynner Bastionen-medlemmene igjen å tro på fremtiden, skal vi tro supporterklubbens egen hjemmeside.

Toneangivende supportere ser viktige brikker falle på plass, og de faller riktig i forhold til klubbens fremtidsmuligheter.

Jeg kan ikke se annet enn positive trekk ved dette for alle parter;

- Atle kan skrive av gjelden han sletter og slipper videre finansiering av driften i FC Lyn Oslo AS,

- Atle kan også konsentrere seg om å redde kjernevirksomheten sin...

- Lyn får aksjene billig og kan selge dem videre med en gang til en gruppe investorer - som jeg regner med allerede er på plass, skriver en supporter.

En annen sier at Brynestad med dette vil stå igjen som en av de mest langsiktige og etterrettlige hovedinvestorene. Han tror kronessalget vil lokke investorene til klubben, særlig med tanke på at gjelden til CG Holding slettes.

-Da kreves ikke mer av investorene enn at de kan garantere for driften, deretter er det fritt fram for å pøse inn med penger til overganger og lønninger, jubler supporteren.

På vei til topps

Jeg spår en stor fremtid i klubben. Brynestad har solgt klubben tilbake, statsadvokaten forfulgte ikke Lyn, nye investorer er på vei inn, vi har de rette spillertypene; unge og talentfulle, og vi har rutine i Eddie,Tommy,Indy og Ståle. Vi er på vei mot norgestoppen,nok en gang. Eneste som gjenstår er at Bastionen kan vokse til å bli 5000 syngende supportere på hjemmekampene, mener en annen supporter.

Ingen tvil om at fansen vet å verdsette innsatsen Atle Brynestad har lagt ned for Lyn…….

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse