Jubilerte med tap

Målfarlig: Dag Halvorsen ruver i hodeduellene og slo til med et fantastisk mål elleve minutter før slutt mot Groruddalen.

Dag Halvorsen spilte sin 300. kamp for Kjelsås, scoret et perlemål, men poenget glapp på overtid.

Tekst:

Publisert:

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Grorud: – Det er jo hyggelig å jubilere, men det pleier å bli tap i sånne kamper. Litt surt det der, mente Dag Halvorsen.

Et knallscoring elleve minutter før slutt var ikke nok til å berge det ene poenget mot Groruddalen. En corner i første omgang og et frisparkmål på overtid gjorde at Kjelsås gikk på nok et bortetap.

Fint mål

Hjemmefavorittene fra Groruddalen hadde ballen mest, men skapte de få sjansene som var på dødballer. Dagens høydepunkt var uten tvil Halvorsens scoring mot slutten av andre omgang. Et langt innkast og en høy stuss førte ballen til Halvorsens høyrefot like innenfor sekstenmeteren. Han klinket til på hel volley og kula føk inn i motsatt kryss.

– Det var et fint mål, men det hjalp fint lite. Vi får spare marginene til seinere og forhåpentligvis ta tre poeng når vi møter dem på hjemmebane, mente bortelages kaptein.

Jubileum

Med sin kamp nummer 300, er Halvorsen inne i en eksklusiv klubb. Formann i Kjelsås, Finn Fagervik, delte ut blomster til Halvorsen, som forøvrig også er kaptein på laget og daglig leder i klubben. En håndfull spillere har flere kamper, men nestemann på lista er Rune Jarl, som med sine 326 kamper har rekorden i "nyere tid".

– Det er noen gamle kjemper som Fredrik Hansen som har over 380 kamper også, men Rune Jarl beholder nok sin plass på lista. Det er slutt for meg etter sesongen, gjentar jubilanten.

PS! Kjelsås tar sommerferie på sjetteplass i 2. divisjon avd. 2, sju poeng bak Skeid på topp, og sju poeng foran Kolstad på nedrykksplass. Første kamp etter den korte ferien, er 15. juli mot Skeid på Voldsløkka.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse