Jubler for semifinale

Maria Moen Storøy jubler for plassen i semifinalen. I bakrunnen Lise Roald Hansen.

Maria Moen Storøy (30) strekker armene i været, og jubler for at Koll er klare for nok en semifinale i cupen.

Tekst:

Publisert:

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Kringsjå: Søndagens semifinale mot erkerival Oslo Volley ble en parodi fordi gjestene stilte med et tilnærmet tredjelag. Grunnen til det var at Oslo Volley hadde to lag i kvartfinalen, og de valgte å sende sitt beste lag til Trondheim for å møte NTNUI/Gløshaugen.

Resultatet ble at Oslo Volley satt igjen med svarteper etter å ha tapt begge kampene, mens Koll spaserte seg til semifinalen.

– Jeg følte vi hadde full kontroll hele kampen, men det var mange gamle storheter på det andre laget. Så det var ikke noe dårlig lag, sier Maria Moen Storøy.

– Hva synes du om reglene som gjør at Oslo Volley kan trikse og bytte lag i forhold til motstander?

– Jeg har ikke satt meg inn i de reglene i det hele tatt, men en skal ikke se bort i fra at andre lag også hadde gjort det på samme måten, sier 30-åringen.

Lett match

Selv om Oslo Volley kom med den tidligere russiske stjernespilleren, Irina Kolidsjavja, til Kringsjåhallen - så var det aldri noen tvil om hvor seieren skulle ende. Gjestene var på topp for en god del år siden, og var sjansløse mot Kolls noen reduserte mannskap.

Kampen var over på en drøy time, og Moen Storøy har staket ut målsettingen.

– Vi skal til finalen, sier 30-åringen.

Og kjenner vi suverene Koll rett, så skal det vel godt gjøres å nekte dem den billetten. Selv om Moen Storøy tror det kan komme en liten overraskelse.

– Vi er veldig spente på hva Klepp kommer med. De var veldig gode for noen år siden, og nå er stort sett de samme jentene med igjen, sier Maria Moen Storøy.

PS! Trekningen av semifinalene ble foretatt på mandag, og kampene ble Koll - NTNUI/Gløshaugen og BSI - Klepp. Dermed lukter det kanskje litt finale av Koll mot Klepp.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse