Jubler over jubileumsgaver

Bente Lier er takknemlig og stolt over gavene Skiforeningen har fått i anledning sitt jubileum, noe som viser hvor mye folk setter pris på arbeidet foreningen gjør. – Gavene kommer til gode for alle brukerne av Marka, lover Lier.

Med et gavebord verdt mange millioner, kan generalsekretær Bente Lier og Skiforeningen fortsette sitt gode arbeid for idretten.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
08.02.2008 kl 09:20

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
HOLMENKOLLEN: Under den store festen på Holmenkollen Park Hotel i anledning Skiforeningens 125-årsjubileum, overrasket blant annet Hans Herman Horn ved å røpe at han hadde opprettet et fond på hele ni millioner kroner, som skal bidra til å sikre Skiforeningens drift og investeringer fremover. Dette ble kjent i Horns takketale etter han hadde blitt tildelt foreningens høyeste utmerkelse, nemlig Birkebeinerplakatten med gullnål.

I tillegg fikk Skiforeningen prepareringsmaskin av OBOS og snøkanon av Oslo kommune, samt en verdisjekk på en halv million kroner fra Løvenskiold-Vækerø.

–Veldig hyggelig med så mange gaver. Dette viser at folk setter pris på den innsatsen vi legger ned, sier generalsekretær i Skiforeningen, Bente Lier fra Nordberg.

Kommer godt med

Hun legger ikke skjul på at gavene var i overkant av hva hun hadde forventet.

– Det var overraskende mye. Fantastisk med slike gaver, fastslår Lier.

Hun får ikke understreket nok hvor mye slike gaver gjør for foreningens drift.

– Vi er en medlemsorganisasjon, så vi får ingen statlig støtte. Derfor kommer slike gaver meget godt med. Og alt har med kjernevirksomheten å gjøre, sier Lier.

Både den nye prepareringsmaskinen og den nye snøkanonen kommer godt med til foreningens drift av løypenettet.

Mange nye medlemmer

Ellers ble jubileumsfesten på Holmenkollen Park Hotel en suksess, med godt over 500 deltakere. Det var imponerende med tanke på det voldsomme snøfallet på torsdagskvelden.

– Det var nok noen som kom litt senere enn de hadde tenkt, men det virket som alle kom tross det voldsomme været. Til og med Kongen dukket opp presis, etter å ha kommet rett fra NM i Trondheim, forteller Lier.

Generalsekretæren har opplevd enorm interesse rundt Skiforeningen i disse jubileumstider, og kan også glede seg over mange nye medlemmer.

– Bare i helgen fikk vi 1300 nye medlemmer. I tillegg er det utrolig moro å sette rekord på våre kurs i jubileumsåret. Rekrutteringen er utvilsomt positiv, sier Bente Lier.Dette viser at folk setter pris på den innsatsen vi legger ned.

Bente Lier

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse