Juniorgruppa jobber knallhardt, og det bærer frukter

Fra sist helgs NM for juniorer i Steinkjer, kollingene Lukas Liland, Mads Ulrich Müller Mjanger, Jørgen Wulfsberg og Sigmund Cook FOTO: KOLL IL/KOLL SKI

Flere kollinger er også klare for finale i Norgescup i april.

Tekst:

Publisert:

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

KRINGSJÅ: Koll kom ut med gode resultater etter NM junior i Steinkjer 2.-4. mars.

Etter gode prestasjoner gjennom sesongen med flere pallplasser er de tre kollingene Olaf Talmo, Selma Løchen Engdahl og Lukas Liland kvalifisert for Norgescup finale i Alta i april.

Jobber knallhardt

Trener Anders Bødtker stod i spissen for Koll skis åtte utøvere til junior NM som i år ble arrangert i flotte vinterforhold i Steinkjer. Med seg hadde de smørere og annet bakkemannskap som sikret at utøverne kunne ta ut maksimalt i løypene.

Se bildet større

Selma Løchen Engdahl gikk inn til en strålende 16. plass i NM junior sist helg. FOTO: KOLL IL/KOLL SKI

Jentene leverte

Juniorgruppa jobber knallhardt og det bærer frukter. Jentene i K17 konkurrerte i 7,5 km klassisk hvor Selma Løchen Engdahl gikk inn til en strålende 16. plass på fredag. På lørdagens 5 km fristil klatret hun ytterligere på listen og gikk inn til en strålende 11. plass av vel 100 som fullførte rennet. Jenny Haakstad var like bak og godt inn på beste halvdel av resultatlisten.

Gutta med god innsats

Av guttene var det igjen Olaf Talmo (M17) som imponerte mest med en strålende 22. plass både på fredagens klassisk og lørdagens fristil med over 200 startende. De eldste juniorguttene Eirik, Jørgen, Lukas, Mads og Sigmund brynte seg på en tøff 20 km. Lukas gikk inn til en flott 22. plass og sikret seg dermed nok norgescup poeng og sikret seg finaleplass i norgescupen.

LES OGSÅ:

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse