Kapteinen som gir alt for Kjelsås

Anders Osmunddalen stanget inn 1-0 ledelsen for Kjelsås. På denne sjansen ble det redning på strek.

Kjelsås-kaptein Martin Hansen var skuffet etter tapet mot Skarbøvik i helgen. Ti minutter før slutt måtte han gå av banen med en hodeskade, men Hansen er ikke stresset.

Tekst:

Publisert:

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

Martin Hansen gratulerer her Anders Osmunddalen med scoring hjemme mot Skarbøvik.

KJELSÅS: I løpet av de siste 15 minuttene mot Skarbøvik på lørdag gikk gjestene opp i ledelsen og Martin Hansen fikk seg en solid trøkk i hodet. Skarbøvik-backen traff han i bakhodet, og Hansen ble liggende. Etter noen minutter måtte han gå av banen, og Kjelsås måtte fullføre med 10 mann fordi alle tre byttene var gjort.

– Det går bedre idag (mandag, journ. anm), men jeg var ikke helt i form på lørdagskvelden og søndagen, sier Hansen.

Tar på seg ansvaret

Hansen har spilt for Kjelsås hele livet, og fikk sin debut for A-laget som 17-åring. Han tok over kapteinsbindet i fjor, og tar en del av ansvaret for tapet mot Skarbøvik.

– Jeg var ikke helt i form, og kanskje tenkte vi litt mye på den første hjemmekampen. Det blir ofte nerver i sånne kamper, sier han.

Utover i kampen tok bortelaget mer og mer over, og fikk til slutt scoringen som ga en noe uventet borteseier.

– Vi burde selvfølgelig vinne den kampen, men det er ikke krise ennå, sier Hansen.

Trives i Kjelsås

Martin Hansen fikk før sesongen tilbud fra større klubber som kunne tilby mer penger og et høyere fotballnivå, men han takket nei. Hansen vil ikke gå ut med hvilke klubber som var interessert, men er veldig klar på at han trives i Kjelsås.

– Jeg har vært her hele livet, og jeg trives veldig godt. Kanskje jeg ville fått det greit i en annen klubb også, men hvorfor skal jeg bytte klubb når jeg trives så godt her? sier han.

Han forklarer at pengene ikke spiller så stor rolle, fordi fotball handler om trivsel for han.

Stort talent

Målsettingen for Kjelsås er i følge Hansen en 6-7-plass, og det er fortsatt realistisk mener han.

– Det er ingen krise selv om vi tapte i helga, men vi har slitt med skader og har ikke fått spilt oss helt inn igjen, sier han.

Han mener at laget trenger spillere som han selv, Julian Møller, Viggo Anthonsen og stortalentet Anders Osmunddalen i form for å spille optimalt.

– Anders (Osmunddalen journ.anm) er et av de største talentene Kjelsås har hatt på mange år, sier Hansen.

Osmunddalen er den eneste Kjelsås-spilleren som har kommet på scoringslisten, etter et mål i begge de to første kampene.

Ikke lenger Drillofotball

Med Stig Mathisen bak roret igjen i Kjelsås har det vært mye snakk om spillerstilen til Kjelsås. Det har vært sagt at laget bare pumper baller opp og løper etter. Martin Hansen mener den tiden er over.

– Det er noe som henger igjen fra tidligere, og jeg føler det er borte nå, sier han.

Han forklarer at han aldri har spilt mot et lag som slo flere lange ballen enn laget de spilte mot i første serierunde. Da ble Levanger slått 0-1 etter scoring av Osmunddalen.

– Vi vil spille mer langs bakken, og har fått flere defensive fibre i laget, sier han.

Han sier at dette vil resultere i færre mål begge veier, og forklarer at i fjor scoret de og slapp inn mange mål. I følge Hansen har laget mange gode enkeltspillere som kan holde ballen litt, så det er ikke lenger noen grunn til å slå lange baller.

Korsvoll til helga

Stig Mathisen og Kjelsås-gutta snakket ikke så mye om kampen rett etterpå, fordi alle var skuffet, men skal i følge Hansen ta en gjennomgang på treningen på mandag.

– Vi må ta med det som var bra, og justere litt, men vi bruker ikke så mye tid på dårlige kamper, sier han.

Til helga møter Kjelsås Korsvoll borte, og Martin Hansen regner med at han er tilbake fra hodeskaden.

– Det blir et helvete å spille mot Korsvoll. Det er det alltid, men vi går for seier, avslutter Kjelsås-kapteinen.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse