Karret seg til uavgjort

Ble stoppet: Øyvind Storflor ble stoppet gang på gang av Endre Olav Osnes på høyrebacken til Kjelsås.

Kjelsås ledet 1-0 hele første omgang, men kollapset etter pause. Etter en straffe i sluttminuttene klarte de likevel å karre til seg ett poeng.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
14.09.2006 kl 12:55

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

Oppgitt: Kjelsås-trener Stig Mathiesen er ikke fornøyd med kollapsen i starten av 2. omgang der RBK 2 scorer to mål.

Se bildet større

Farlig frempå: Kjelsås-kaptein Dag Halvorsen var farlig frempå et par ganger, og scoret også det første målet.

Grefsen kunstgress: Det skulle vise seg å bli et nokså jevnt oppgjør mellom Kjelsås og Rosenborg 2 på Grefsen kunstgress denne mandagen. Rosenborg hadde ballen mest i starten, men det var Kjelsås som hadde de farligste sjansene. Dag Halvorsen scoret 1-0 målet etter bare ni minutter spilt etter et sjeldent innlegg fra kanten.

– Det var fint spill i forkant, og innlegget var så og så ferdigscora. Det var bare å løpe den inn, sier kapteinen om scoringen sin.

Mangler presisjon

Han var fornøyd med det laget presterte i 1. omgang, men er skuffet over at de slipper inn to mål rett etter pause.

– Rosenborg setter nok opp tempoet litt i starten av 2. omgang, men vi står altfor høyt. Akkurat det motsatte av hva vi har snakket om, sier han. Etter at Rosenborg tar over ledelsen etter to scoringer på fire minutter. RBK2 tar over spillet, men etter tjue minutter spilt av 2. omgang jevner spillet seg mer ut igjen. Kjelsås er farlig frempå et par ganger, men mangler presisjon på oppspillene og derfor klarer de ikke å skape noe ut av kontringene.

– Vi mangler det siste når det gjelder presisjon. Det er det som er forskjellen mellom lagene i dag, sier trener Stig Mathiesen etter kampen. Han er i likhet med kaptein Dag Halvorsen skuffet over kollapsen etter pause.

– Vi står altfor høyt og har for stor strekk mellom lagdelene på begge målene imot. Dessuten blir midtbanen overspilt. Heldigvis klarer vi å ta poeng likevel på slutten, sier han.

Viktig poeng

Snaue kvarteret før slutt byttes Flamur Loku inn for Arild Nøst Odland. Loku kommer seg fri på 16 meter, men blir revet ned av en RBK 2-forsvarer. Dommeren er ikke i tvil og peker på straffemerket. Thomas Meiner gjør ingen feil fra 11-metersmerket og sikrer ett sårt poeng for Kjelsås.

– Det var et meget viktig poeng for oss. Vi har hatt tre dårlige kamper på rad før denne. Dersom vi tar tre poeng på de seks siste kampene skal vi nok klare å holde oss i 2. divisjon også, sier Mathisen, noe han mener laget bør ha god sjans til å klare.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse