"Kenta" er Lyn-aktuell

 

Lyn holder for tiden med å sondere terrenget etter ny trener. Dagens assistenttrener Kent Bergersen er en het kandidat blant fansen. - Han er absolutt med i vurderingen, sier Lyn-direktør Erik Langerud til TIPS.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
25.08.2008 kl 15:35

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Flere av Lyns supportere har ytret ønsker om at en ny trener må på plass så tidlig som mulig og gjerne ta over for Henning Berg allerede nå.

Men klubbdirektør Erik Langerud er klar på at Berg skal sitte som trener ut sesongen.

- Vi har full tillit til at Henning Berg gir 110% for oss den tiden han har igjen. Han er ansatt og lønnet av Lyn, og vi har ingen grunn til å ikke stole på han. Om noe annet skulle vise seg å være tilfelle, er det en vurdering vi får ta da, sier Langerud til http://www.tipsgaming.com/default.asp?menu=6&id=3640">TIPS.

Og om hovedpersonen selv, Kent Bergersen, er åpen for å prøve seg som trener. Han har gått gradene fra Drøbak/Frogn til Bodø/Glimt for nå å være assistenttrener for Lyn i Tippeligaen.

- Jeg har tatt bevisste valg hele veien for å være klar den dagen en mulighet til å bli Tippeliga-trener skulle komme. Jeg har ikke tenkt så mye på det, men det er absolutt ikke noe jeg vil utelukke. Om tilbudet skulle komme, vil jeg vurdere det, sier Bergersen til TIPS.

- Lyn har en spennende stall med mange unge spillere med stort utviklingspotensiale.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse