KFUM-treneren sier Skeid har bygget ham som menneske

Osloderby til søndag, Skeid tar i mot KFUM på Nordre Åsen.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
15.06.2017 kl 11:31

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

NORDRE ÅSEN: Skeid og Tom Nordlie er nok mer enn klare til å reise kjerringa på søndag.

Skeid, som ikke slapp inn ett eneste mål før i sjette serierunde, gikk på et surt tap i helgens kamp borte mot Raufoss. Mansour Gueye scoret Skeids eneste mål, i kampen som endte 2-1 til hjemmelaget. Les mer om niende serierunde her!

76 kamper for Skeid

Skeids Sven Erik Liland har laget et videointervju med KFUMs trener Jørgen Isnes, i forkant av søndagens Oslo-derby, mellom Skeid og KFUM. KFUM som har hatt en trøblete start på sesongen, men mer i flyt nå, tar turen til Nordre Åsen på søndag.

Mens Skeid ligger på foreløpig tredjeplass på tabellen i 2. divisjon, avdeling 1, er KFUM nede på en tiendeplass.

KFUM-trener Jørgen Isnes tror det blir spesielt å lede laget på Nordre Åsen på søndag, for selv har han 76 kamper for Skeid, i perioden 1997 til 2003.

– Man husker jo det meste som om det var i går! sier han

Som kampen mot Raufoss i det som den gangen het Adeccoligaen, i 2002. Med overtidsscoring av Odd-Karl Stangnes i Skeid, som ble utslagsgivende for å holde plassen i ligae, mimrer Jørgen Isnes i videointervjuet.

– Mange fine rollemodeller

Isnes kom til Skeid, fra Vestli, som 17-åring. Han forteller at klubben har betydd veldig mye for han som menneske.

– Jeg startet på juniorlaget og så til til A-laget. Jeg ble tatt godt imot. En bedre og bedre spillergruppe, en voldsomt fin gjeng. Skeid bygget meg som menneske. Det var mange fine rollemodeller i klubben, folk med sjel for Skeid og som man virkelig ble glad i. Det var lett å bli der i mange år, sier Isnes.

Tett og jevnt

Så til søndagens oppgjør mot gamleklubben.

– Det blir nok en tett og jevn kamp, mellom to lag som kjenner hverandre godt. Vi vet hva vi møter i Skeid. Tom Nordlie har vært flink til å få struktur i laget, som de har manglet tidligere. For oss gjelder å være dyktige bakover og enda mer giftige fremover.

– Men de møter ikke det samme laget som Skeid møtte i vinter. Nå møter de et helt annet lag. Vi går for tre poeng, sier Isnes.

LES OGSÅ:

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på Nordre Aker Budstikkes gratis nyhetsbrev, som kommer rett i innboksen din hver torsdag! Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse