Kjelsås kjemper mot nedrykk

Kjelsås kjemper mot nedrykk

Trener Glenn Hansen var selvfølgelig ikke fornøyd med ti-målstapet mot Follo HK.

Håndballherrene til Kjelsås fikk juling av topplaget Follo HK med 20-30, og kjemper en tøff kamp mot nedrykk til 2. divisjon.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
08.12.2006 kl 09:20

Langhus: – Målet er helt klart å holde oss i divisjonen, og det skal vi klare med stort sett det samme mannskapet som vi hadde i fjor, sier trener Glenn Hansen.

Så langt i sesongen har Kjelsås tatt seks poeng. De har slått bunnlagene Alta og Oppsal, og litt overraskende ble det seier mot Nøtterøy også.

– Vi spiller to veldig viktige bortekamper i helgen mot Kristiansund og Nornen. Da bør vi helst vinne en, for å ikke få kniven på strupen, sier Hansen.

– Ryktene svirrer om at Kjelsås bare trener en gang i uka, og ikke er så veldig seriøse. Stemmer det?

– Vi trener tre ganger i uka, samt at vi har en egentrening i uka. Problemet er at oppmøtet på treningene er alt for dårlig, forteller Hansen.

Tøff kamp

At onsdagens bortekamp mot Follo HK i Langhushallen ville bli vanskelig visste alle på forhånd, men Hansen synes ti mål var i meste laget.

– Follo HK er ikke så bra. De er et bedre lag enn oss, men seks-sju mål burde det kanskje ha vært i denne matchen her, mener Hansen, som kom til Kjelsås fra Vestli for et par år siden.

Kjelsås hang med til 3-4 i første omgang, men så var det egentlig slutt på moroa for de blå og hvite.

– Vi gjorde 15-20 tekniske feil før pause, og det holder selvfølgelig ikke. I tillegg dro vi på oss noen tullete utvisninger etter pause som gjorde at vi ikke hadde en sjanse til å hente dem inn, sier Glenn Hansen.

Annonse
Annonse
Se bildet større

Lars Hefte scoret en gang da Kjelsås ble feid av banen mot Follo HK.

Annonse
Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!