Kjelsås kjemper mot nedrykk

Trener Glenn Hansen var selvfølgelig ikke fornøyd med ti-målstapet mot Follo HK.

Håndballherrene til Kjelsås fikk juling av topplaget Follo HK med 20-30, og kjemper en tøff kamp mot nedrykk til 2. divisjon.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
08.12.2006 kl 09:20

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

Lars Hefte scoret en gang da Kjelsås ble feid av banen mot Follo HK.

Langhus: – Målet er helt klart å holde oss i divisjonen, og det skal vi klare med stort sett det samme mannskapet som vi hadde i fjor, sier trener Glenn Hansen.

Så langt i sesongen har Kjelsås tatt seks poeng. De har slått bunnlagene Alta og Oppsal, og litt overraskende ble det seier mot Nøtterøy også.

– Vi spiller to veldig viktige bortekamper i helgen mot Kristiansund og Nornen. Da bør vi helst vinne en, for å ikke få kniven på strupen, sier Hansen.

– Ryktene svirrer om at Kjelsås bare trener en gang i uka, og ikke er så veldig seriøse. Stemmer det?

– Vi trener tre ganger i uka, samt at vi har en egentrening i uka. Problemet er at oppmøtet på treningene er alt for dårlig, forteller Hansen.

Tøff kamp

At onsdagens bortekamp mot Follo HK i Langhushallen ville bli vanskelig visste alle på forhånd, men Hansen synes ti mål var i meste laget.

– Follo HK er ikke så bra. De er et bedre lag enn oss, men seks-sju mål burde det kanskje ha vært i denne matchen her, mener Hansen, som kom til Kjelsås fra Vestli for et par år siden.

Kjelsås hang med til 3-4 i første omgang, men så var det egentlig slutt på moroa for de blå og hvite.

– Vi gjorde 15-20 tekniske feil før pause, og det holder selvfølgelig ikke. I tillegg dro vi på oss noen tullete utvisninger etter pause som gjorde at vi ikke hadde en sjanse til å hente dem inn, sier Glenn Hansen.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse