Kjelsås på vinnersporet etter borteseier

Kjelsås spilte borte mot Tromsdalen 3. mai. Bildet er fra en tidligere kamp. FOTO: ALEXANDER REIN/ARKIVFOTO

Tromsdalen startet sterkest, men Kjelsås våknet på bortebane i andreomgang. Laget klatrer til en foreløpig andreplass på tabellen etter tredje serierunde søndag 3. mai.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
03.05.2015 kl 18:40

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

TROMSDALEN: Da Kjelsås tok i mot Mjølner fra Narvik i andre runde, satte hjemmelaget inn tre mål før det var spilt 20 minutter. Kampen endte 6-0 og Kjelsås fikk sin første trepoenger denne sesongen.

LES OGSÅ: Kjelsås punkterte kampen etter 19 minutter

Søndag var det Kjelsås som måtte reise nordover, til bortemøte mot Tromsdalen i Trosmø. Da satt scoringene atskillig lenger inne.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

0-0 til pause

Hjemmelaget hadde et par sjanser i første omgang, og Kjelsås kom til avslutning, uten at det var allverden. Dermed sto det 0-0 på måltavla da lagene gikk til pause.

I andreomgang skrudde Kjelsås opp tempoet. Martin Fasting fikk inn et farlig skudd mot mål ti minutter ut i andreomgang, som Tromsdalen-keeper Eirik Sørensen måtte slå ut til corner. Like etter var Kjelsås frampå igjen, men avslutningen var ikke god nok.

Sju minutter senere fikk Tromsdalen kampens tredje store målsjanse, uten at det heller ble mer enn med forsøket.

LES OGSÅ: Vi samlet Kjelsås, Lyn og Skeid til duell før sesongstart. Se hvordan det gikk her!

Det løsnet for Kjelsås

Etter 65 minutter løsnet det imidlertid for Kjelsås, som kunne juble da Simen Stamsø Møller fikk ballen i mål.

– Ballen fikk en rar retning og plutselig var den i mål, noterte kampkommentatoren til iTromsø.

Stian Kommandantvold Pettersen kom til en farlig avslutning minuttet etter, men TUIL-keeperen var på ballen og hindret scoring. Kjelsås fortsatte å presse i andreomgang, men det ble med forsøkene. Når heller ikke Tromsdalen greide å produsere mer enn sjanser, ble det 0-1 og Kjelsås-seier.

Da gjorde det lite at Stamsø Møller, av ukjent årsak pådro seg et gult kort like før slutt, etter at han hadde blitt tatt av banen.

Kjelsås til andreplass

Kjelsås kan dermed notere seg seks poeng etter tre kamper, og klatrer til andreplass på tabellen, delt med nettopp dagens motstander Tromsdalen. (Grorud har også seks poeng, men én kamp mindre spilt. Stabæk2 med fire poeng er også én kamp bak Kjelsås. Finnsnes har med sine tre poeng før kveldens kamp mot Ullern også mulighet til å ta igjen Kjelsås).

For de to andre 2. divisjonslagene i Nordre Aker har sesongstarten vært tyngre.

Skeid og Lyn møttes til sesongens første lokalderby i Nordre Aker, da Skeid tok i mot Lyn på Nordre Åsen. Kampen endte målløst, men Skeid var det sterkeste laget av de to. På tribunen var det imidlertid Bastionen som bet best fra seg.

Skeid har med det to poeng og ligger på 12. plass på tabellen, én plass foran Lyn som tok sitt første poeng med uavgjort mot Skeid i 1. mai-kampen.

Søndag spilte Lyns damelag i 1. divisjon uavgjort mot Åsane i Bergen. Lyn damer utlignet til 1-1 ved et frispark av Maren Hagfors Thoresen, og tok med det sitt første poeng på tre kamper denne sesongen.

LES OGSÅ:

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse