Kjelsåsdominans på parketten

To av lagene som var i aksjon i helgen; Kjelsås Panterne (bak fra venstre): Emma Sofie Blundell, Johanne Hellund, Albertine Eikrem, Joni Farnes Hilton, Anette Bratlie og Maria Heiberg Larsen. Kjelsås Ørnene: Lone Devik, Maria Næss, Ida Høyland Berg, Silje Kleiven, Linnea Husevåg Beisland og Ingrid Gjerde Aamdal.

I helgen deltok 50 unge håndballspillere fra Kjelsås Håndball i Bamse Cup i Vestbyhallen. Over halvparten av disse fikk sin «debut» på banen i helga, og viste talent og ekte spilleglede.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
08.12.2008 kl 09:05

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

KJELSÅS/VESTBY: – Engasjementet og innsatsen som ble vist i Bamse Cup lover godt for rekrutteringen til Kjelsås ILs håndballgruppe, sier sportslig leder Knut Sundby.

– Endelig ekte kamp

Kjelsås-lagene dominerte til tider både på banen og tribunen. Målene rant inn begge veier, uten at så veldig mange var opptatt av sluttresultatene.

– Endelig spiller vi ekte kamp. Dette er kjempegøy! Og så har vi fått brus og boller, utbrøt jentene på Kjelsås Panterne mot slutten av dagen.

For de aller yngste

Bamse Cup er en turnering for de aller yngste spillerne (6-8 år), hvor lagene spiller på tvers av banen. Det spilles tre kamper samtidig, og det gjør det hele veldig sosialt og engasjerende.

Og på tribunen er det fullt av engasjerte foreldre. Kampene går over 12 minutter og det viktigste er at spillerne har det gøy og får prøvd seg litt i kampsituasjon. Hvert lag spiller fire kamper.

Barna fikk vært med på «innmarsj», slik de voksne spillerne gjør i store turneringer. Og alvoret senket seg et aldri så lite øyeblikk da alle måtte rette blikket mot det norske flagget og «Ja vi elsker» ble avspilt.

Som en god avslutning på cupen fikk Kjelsås en stor pokal som bevis på at klubben hadde med flest lag i Bamse Cup.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse