Kjemper om opprykk

Jørgen Klem (t.v.) og Anders Thomassen jublet etter utlikningsmålet, men etter det var det lite å glede seg over for Korsvoll/Tåsen.

Korsvoll/Tåsens innebandyherrer jakter i disse dager opprykk til 1. divisjon.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
09.04.2008 kl 14:46

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

Steffen Lilleaas (t.v.) og Leif Bruer har fortsatt muligheten til å sikre seg opprykk.

Se bildet større

Anders Thomassen herjet mot Østensjø, men det holdt likevel ikke til seier for Korsvoll/Tåsen.

BJØRNHOLT: Etter en strålende start på kvalifiseringen, med en sterk 5-4-seier borte over Råde, måtte laget i går se seg slått av Østensjø Ducks. For selv om Korsvoll/Tåsen styrte det meste av kampen, og også hadde flest sjanser, var det likevel hjemmelaget som gikk seirende ut av kampen.

– Vi spilte glimrende mot Råde, men i denne kampen var innsatsen dårlig. I tillegg var motstanderen dødelig effektiv, sier Jørgen Klem, spillende manager hos Korsvoll/Tåsen.

Kom på etterskudd

Han fikk se hjemmelaget ta ledelsen etter bare tre minutter av kampen, men Korsvoll/Tåsen slo raskt tilbake. To nye scoringer av Østensjø sendte imidlertid gjestene bakpå igjen, og 3-1 var også resultatet etter den første perioden.

I midtperioden så det ut til at Korsvoll/Tåsen skulle snu kampen til sin fordel, da laget satte inn to raske scoringer litt før midtveis i perioden. Laget hadde muligheter nok til å ta ledelsen også, men i stedet ordnet hjemmelaget seg nok en tomålsledelse – og etter det maktet ikke Korsvoll/Tåsen å slå tilbake.

– Vi var litt svake i egen sone, så de fikk mange billige mål. Men nå har vi nok i alle fall møtt de beste lagene i denne kvaliken, sier Klem.

Fortsatt muligheten

Nå er Korsvoll/Tåsen ferdig med bortekampene i kvalifiseringen, som består av fem lag. De to beste rykker opp til 1. divisjon, og for øyeblikket ligger Korsvoll/Tåsen på andreplass i kvalifiseringen. Nå gjenstår hjemmekamper mot Horten (lørdag) og Elverum (mandag).

– Vi må ha en helt annen innstilling i de resterende kampene. Det er godt at vi i alle fall fortsatt har en mulighet til å klare dette, sier Jørgen Klem.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse