Kjempet seg til seier

Espen Hoff plaget gjestene hyppig i 2. omgang. En halvtime før fulltid avgjorde han oppgjøret.

Lyns unggutter slo Strømsgodset 1-0.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
27.08.2007 kl 10:51

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

Unggutten Bjarne Kortgaard Ingebretsen hadde et meget godt innhopp for hjemmelaget.

Se bildet større

Paul Obiefule spilte tidvis godt på Lyns midtbane.

ULLEVAAL STADION: Hjemmelaget tok høstsesongens første trepoenger etter scoring av hurtigtoget Espen Hoff. Kim Holmen la inn en smart markkryper foran mål etter 60 minutter, som Hoff satte sikkert under Strømsgodsets Espen Johnsen. Matchvinneren mener at laget hans vant fortjent.

– Strømsgodset har ballen mest, men vi skaper de største sjansene. Vi spiller ingen god kamp, men det var livsviktig å ta tre poeng. Det var mange unggutter som fikk prøve seg, og de viste ingen respekt. Dette var en skikkelig arbeidsseier, sier Hoff fornøyd.

Ofret seg

Bortelaget startet kampen best, og de eide til tider ballen i første omgang. Lyn manglet både rytme og presisjon framover på banen, og det kom tydelig fram at laget både var ungt og urutinert.

Strømsgodset dominerte banespillet også i starten av 2. omgang, og det var mot spillets gang at hjemmelaget gikk opp i ledelsen.Gjestene fra Drammen kom seg aldri til hektene etter scoringen, for Lyn kjempet plutselig som løver i begge ender av banen. Og det var tydelig at målet til Espen Hoff fungerte som en real vitamininnsprøytning.

– Ungt mannskap

Lyn-trener Henning Berg var godt fornøyd etter at laget hans innkasserte tre poeng mot Strømsgodset. Før dagens kamp hadde Lyn kun tatt ett poeng etter ferien.

– Vi har spillere ute med skade, og var derfor nødt til å starte med med et veldig ungt mannskap. Flere av dem har stortsett spilt 3. divisjonsfotball i hele år. Jeg syntes de løste arbeidsoppgavene bra. Vi har aldri avsluttet en kamp med et så ungt mannskap. Seieren smakte derfor veldig godt, sier Henning Berg.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse