Klassisk og kaldt i kveld

Denne gjengen - 12 årsklassen - gikk klassisk skirenn i Linderudkollen torsdagskvelden. FOTO: PRIVAT

Karusell er gøy - også skikarusell.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
09.02.2017 kl 22:02

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

LINDERUDKOLLEN: Glade Telenorkarusell-deltagere i Linderudkollen torsdag kveld, i regi av Kjelsås Langrenn.

5 - 6 minusgrader, både villsnø og kunstsnø i løypene, og glade langrennsløpere i klassisk i Linderudkollen torsdag kveld.

Og det meldes om strålende innsats av de mange som deltok torsdagskvelden.

– Kjelsås IL skal i alt arrangere tre Telenorkarusellrenn i år, som er åpne for alle. Men de store klubbene har også sine egne karuseller, sa leder i Kjelsås Langrenn, Pål Jensen tidligere i år, i forbindelse med årets første karusell.

Se bildet større

Klassisk - torsdag kveld i Linderudkollen - 05'erne. FOTO: PRIVAT

Skiforbundet

– Vi ønsker å skape enda større aktivitet i alle skigrener for årsklassene opp til og med 12 år, og inviterer derfor klubber og lag til å arrangere Telenor Karusellen i sine lokalmiljøer, står det på skiforbundet.no.
Åpen og inkluderende form

Videre.

– Telenor Karusellen skal ha en åpen og inkluderende form, og bidra til en positiv utvikling, sportslig så vel som sosialt. Og med de siste års enorme respons friskt i minne, ble det i sesongen 2015-2016 satt rekord da hele 83 000 premier ble sendt ut til 550 arrangører.

LES OGSÅ:

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på Nordre Aker Budstikkes gratis nyhetsbrev, som kommer rett i innboksen din hver torsdag! Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse