Kjelsås slet seg til borteseier: Knokkelkamp i bunnstriden

Stig Mathisen og Dag Halvorsen før 2. omgang.

Kjelsås slet seg til sin andre borteseier for året da de møtte GBK lørdag.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
14.10.2008 kl 12:41

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

Det var lite finspill, og desto mer krig i kampen mellom Kjelsås og GBK lørdag. Kjelsås vant 3-2, etter scoring i det 90. minutt. .

RØDTVET: Kjelsås måtte vinne for å holde liv i håpet om fornyet kontrakt i 2. divisjon. GBK har på sin side rykket ned allerede.

Lyspunktene først.

1-0 etter åtte minutter. Anders Osmunddalen header ballen i mål på bakerste stolpe. GBK hadde trykket fra start, men Kjelsås setter sin første sjanse, i sitt første ordentlige angrep i kampen. Det er ikke noe Kjelsås har vært bortskjemt med i år.

2-0 etter 23 minutter. GBK roper på offside, men linjedommeren holder flagget nede. Arild Nørt Odland setter fart, og gjør ingen feil alene med keeper. To fine mål til Kjelsås, i en kamp uten særlig finspill.

– Ikke bra

– Dette var ikke bra i det hele tatt. Tre poeng var helt nødvendig, ellers hadde vi rykket ned, men ellers var det dårlig, oppsummerer kjelsåstrener Stig Mathisen.

Kjelsås har igjen Kristiansund borte og Lyn 2 hjemme i de to siste kampene.

– Jeg vet ikke hvordan vi skal klare det, sier Mathisen. Kjelsås må vinne en av kampene, for å håpe på å bli en av de to beste 12. plassene i de fire avdelingen.

Et halmstrå

– Det er det som er halmstrået, sier daglig leder og superinnbytter mot GBK, Dag Halvorsen.

Kjelsås 2 og Kjelsås 3 ligger godt an i henholdsvis 3. og 4. divisjon, og Halvorsen syns det er trist om A-laget skal trykke lagene nedover i systemet.

– Det blir et dårligere sportslig tilbud, men vi har fortsatt håpet, mener Halvorsen.

Mot GBK holdt Kjelsås på å rote det til, men seiersmålet kom i tolvte time, ved kaptein Viggo Anthonsen.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse