Knuste erkerivalen!

Regionsmestere - Kjelsås Håndballgutter 2000. Fra venstre, Ulrik Olsen, Bendik Schei, Karsten Friis, Fabian Steen, Mads Falck Rekstad, Ludvig Søgaard Larsen, Ola Romsaas, Tobias Gjerustad Mjaaland, Olav Indrebø Gjønnæs, Fabian Hauge Sandvik, Gabriel Bøhn og Erlend Hovdhaugen. Foran Oskar Høgli Lie og Marcus Støen Fredriksen FOTO: JØRN LIE

Kampene mot Ski pleier alltid å være nokså tette. – Og nervepirrende, forteller Bernhard A. Steen fra Kjelsås Håndballs 00-gutter.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
04.04.2016 kl 13:06

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

KJELSÅS: For kort tid siden var Kjelsås Håndballgutter 2000 i finalen i Peter Wessel Cup. De kjempet, men måtte gi tapt for Nærbø i finalen

LES OGSÅ: Snart slutt på moroa!

Da smakte det nok ekstra godt å dra i land regionscupen.

Bernhard A. Steen fra Kjelsås Håndball og guttas 00-gruppe oppsummerer fra finalen lørdag 2. april.

– Etter en intenst spennende kamp, klarte Kjelsås å slå Ski 29-26 i dag. Dermed klarte denne gjengen med 15-16 år gamle spillere fra Nordre Aker nok en gang å bli cupmestre i vår region, noe som er en ganske imponerende bragd, sier Steen.

LES OGSÅ: Jentenes jakt på EM-gull er i gang!

Kjelsås og Ski

Kjelsås og Ski har i mange år vært to av Norges aller beste lag i 00-klassen.

– Derfor er det ikke særlig overraskende at det var de to som nok en gang traff hverandre i finalen i den årlige cupen i Region Øst – som omfatter Oslo, Akershus og Østfold – Indre Østfold Reisebyrå Cup.

Kampene mot Ski pleier alltid å være nokså tette.

– Og nervepirrende. Dagens oppgjør var på ingen måte noe unntak. Til pause stod det 12-11 til Ski, og Kjelsåsgutta visste at de måtte spille enda bedre både i forsvar og angrep da de kom tilbake på banen, oppsummerer Steen.

LES OGSÅ: Hvilken mamma eller pappa gidder å kjøre rundt?

Gled fra

Han fortsetter.

– Etter å ha byttet på å ligge over de første ti minuttene av andre omgang, klarte endelig Kjelsås å ta grep, og gled sakte men sikkert fra SKI til sluttsignalet.

Ett av målene innfridd

Kjelsås hadde med seg fjorten spillere til lørdagens finale.

– Men hele Gutter 00-laget har bidratt til at de nok en gang vinner denne cupen, som de forrige gang vant i 2013. Sammen med trenerne Magne Løksa, Mads Kjønstad og Tom-Robert Øvstetun Bakketun satt de seg noen mål før sesongen, og ett av disse ble altså innfridd i dag, ifølge Steen.

LES OGSÅ: Her var det innbrudd i påsken

Snart sesongslutt

Sesongen 2015/2016 nærmer seg slutten.

– Etter et meget intensivt spilleprogram både med to G15-lag og ett lag i G16-serien, er det godt å se hvordan dette laget hele tiden klarer å levere mot de beste lagene fra både regionen og resten av landet, legger Steen til.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse