Knuste Fortuna-jentene på hjemmebane

Andrea Wilmann i aksjon på Kringsjå lørdag - også med to scoringer. FOTO: Lyn Fotball

Lyndamene fortsetter poengjakten. Lørdag tok de imot Fortuna Ålesund, i knallvær på Kringsjå. Andrea Wilmann og Kristin Mikaelsen sørget for fotballfest på hjemmebane.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
22.08.2015 kl 17:32

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

KRINGSJÅ: Etter å måtte dele poeng med serieleder i damenes førstedivisjon, Grand Bodø, forrige helg, så smakte det nok godt for lyndamene med enda en seier i neste runden. Fortuna Ålesund ble senket på Kringsjå, lørdag.

Wilmann og Mikaelsen i farta

Først scorer Kristin Mikaelsen, tidlig i første omgang. Etter nesten halvtimen spilt, scorer Andrea Wilmann. I andre omgang er Wilmann på igjen, og scorer i 64. minutt. Kristin Mikaelsen skal ikke være noe dårligere, og scorer også sitt andre i andre omgang, ti minutter før full tid.

Hovedtrener for Lyndamene, Glenn Kleven, oppsummerer kort kampen.

– Tregt i gang - bedre etterhvert

– Vi kommer tregt i gang, men blir bedre etter hvert. Vi spiller solid defensivt, og fire mål fremover er jo veldig bra, roser Kleven.

LES OGSÅ: Lyns herrer har endelig snudd seierstørken. Mot Skeid lørdag fikk Lyn sin andre seier på rad!

Han fortsetter.

– Andrea Wilmann var en av Lyns beste i dag, to mål en assist lar seg høre. Og gøy også for Kristin Mikaelsen å score to mål. Og ikke minst som nevnt også solid defensivt, stopperne Elisabeth Giske Bakken og Benedikte Sand Birkelund utgjør et solid stopperpar, roser en fornøyd trener Glenn Kleven.

Ganske jevnt

Det betyr at akkurat nå, lørdag, så er poengene følgende fordelt på de tre øverste plassene i damenes førstedivisjon: Grand Bodø 26 poeng, Urædd 25 poeng, og Lyn på en tredjeplass med 23 poeng. Kongsvinger ligger på en fjerdeplass med 21. poeng.

Men så skal også skrives at de to øverste lagene, lørdag ettermiddag, har spilt en færre kamp hver, enn Lyn og Kongsvinger. Søndag møter serieleder Grand Bodø, Haugar som ligger nest sist på tabellen.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse