ANNONSE
Annonse

Knuste jentene fra Groruddalen

Lyn-jentene tok så til de grader tre poeng på Kringsjå, lørdag mot bynaboene Grei. Foto: Lyn Fotball

Ekstra hyggelig trepoenger ble igjen på Kringsjå lørdag. - Særlig når tabelltoer Urædd og Øvrevoll Hosle delte poeng i Porsgrunn, sier Ingvar Graffer i Lyn.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 24.09.2017 kl 21:45

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

KRINGSJÅ: For det er vel ingen hemmelighet at dette også handler om at Lyns jenter også spiller for opprykk fra 1. divisjon til Toppserien.

I skrivende stund leder Lyn med seks poeng på tabelltoer Urædd, med henholdsvis 37 poeng mot 31 poeng. På tredjeplass ligger Øvrevoll Hosle med 28 poeng. Men, i tillegg har Lyn en mindre spilt kamp, 16 kamper mot de to andres 17 kamper, etter lørdagens seier mot Grei fra Groruddalen.

Thoresen klinker til

Lyns Ingvar Graffer oppsummerer storseieren på Kringsjå lørdag, etter forrige helgs spillefri for kringsjålaget på grunn av at flere spillere deltok i aldersbestemte landslag.

- Grei Elite er alltid en vanskelig motstander, så også i første omgang lørdag ettermiddag. Lyn er effektive i denne omgangen, Maren Thoresen skårer to ganger, mens Amalie Leinebø tar frem et par matchvinnererdninger. 2-0 til pause, i en omgang som var jevnspilt, sier Graffer.

Andre omgang starter med en kjempesjanse ved Camilla Linberg, men det står 2-0 til det 77 minutt, hvor Emilia Ruud blir felt, og Linn Huseby er sikker på straffen.

Rakner for gjestene

- Da rakner det litt for Grei, og Lyn skårer to ganger til først ved corner hvor kaptein Benny Birkelund svever høyest. 5-0 på et innlegg som Lotta Fennefoss setter sikkert.

- Viktig trepoenger som blir ekstra hyggelig når lag nummer 2 Urædd og Øvrevoll Hosle delte poeng i Porsgrunn, oppsummerer en fornøyd Graffer.

- Faktisk en ganske sterk prestasjon

Trener Glenn Kleven er nok ikke mindre fornøyd.

- Igjen veldig positivt å holde nullen, og at vi er til en forndnring relativt effektive fremover. Fem mål mot et veldig godt Greilag er faktisk en ganske sterk prestasjon. Nå er det seks poengs ledelse med en kamp mindre spilt, det er utvilsomt gunstig.

- Laget er solid i dag, Amalie leinebø var fantastisk og har viktige matchvinneredninger på viktige tidspunkter i kampen, roser treneren.

LES OGSÅ:

Meld deg på nyhetsbrev!

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse