Knuste KIL/Hemne

Lasse Brandal og resten av Korsvoll spilte god fotball og knuste KIL/Hemne i helgens viktige seriekamp.

Med seks fulltreffere og bare ett baklengs var Korsvoll overlegne i helgens viktige bunnoppgjør.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
01.06.2006 kl 11:28

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

Kaptein Henrik Moen gratuleres av lagkameratene etter sin 2-0 skåring.

Korsvoll: Etter det sviende sjumålstapet sist serierunde, reiste Korsvoll kjerringa til gagns i lørdagens hjemmekamp mot bunnlaget KIL/Hemne. Fullt trøkk, innsats og vilje var oppskriften, skal vi tro kaptein Henrik Moen.

– Dette var moro, smiler en glad kaptein etter årets andre seier.

Kanonstart

– Vi går ut med full trøkk fra starten av, hvor vi jobber for hverandre. Vi spiller bra fotball med mange fine bevegelser. Og så er vi jo dødelig effektive, spesielt i 1.omgang, oppsummerer Moen.

Korsvoll fikk en drømmeåpning på kampen, da Lasse Brandal headet inn 1-0 etter bare seks minutter spill. Kapteinen doblet selv ledelsen, mens Sigve Tonstad kjempet inn 3-0 skåringen før det var spilt en halvtime på Korsvoll Kunstgress. Trener Per Kåre Hansen var svært fornøyd etter tre viktige poeng.

– Vi ønsker å gå ut å styre matchen, og det klarer vi. Vi tør å eie ballen, og spiller til tider god fotball. Men de første 15-20 minuttene av 2.omgang får vi et tilbakefall, fastslår Hansen.

Få personlige feil

Grunnen til den overbevisende seieren, er klar i følge treneren.

– I dag var vi gode defensivt. I tillegg gjør vi få personlige feil, noe vi har blitt straffet hardt for i de tidligere kampene. Innsatsen er bedre, og vi jobber for hverandre.

Med tre poeng i helgens serierunde klatret Korsvoll opp på trygg grunn på 2.divisjonstabellen. Til helgen venter nok en viktig kamp, denne gang borte mot Kolstad.

– Det er moro å lykkes, så vi må ta med oss denne seieren og selvtilliten videre. Men vi vet at neste kamp blir knalltøff, avslutter Hansen.

PS! Neste kamp på Korsvoll kunstgress er torsdag 8.juni. Da tar Korsvoll i mot eliteserielaget Odd Grenland til 2.runde i NM.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse