Knuste målet – hvor langt kan de nå i kampen mot kreft?

Thomas Sandsør mottar over 17.000 kroner fra Jan Solland. Pengene ble samlet inn av Korsvoll IL på årets siste A-lagskamp. FOTO: TERJE PEDERSEN

I 2016 mistet Lyn og Bastionen både en supporter og en spiller til kreft. Nå er snart 50.000 kroner samlet inn til Kreftforeningen.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
27.12.2016 kl 12:45

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

KRINGSJÅ: Bastionen mistet et av sine medlemmer tidligere i år.

– En utrolig hyggelig og varm dame som betydde mye for oss alle. I denne forbindelse startet vi en innsamling til kreftsaken, sier Thomas Sandsør.

Målet var å samle inn 30.000 kroner til Kreftforeningen. Det er allerede godt passert (i skrivende stund viser telleren 49.467 kroner), blant annet ved hjelp av konkurrenter og gode naboer.

Bjørn Lidin Hansen

For mens innsamlingen pågikk, fikk klubben nok en tragisk beskjed. 25. oktober døde Bjørn Lidin Hansen, 27 år gammel.

Etter å ha kjempet mot kreften siden våren 2015, var han tilbake på banen 10. september i år. Hansen måtte likevel gi tapt for sykdommen. Han spilte for Lyn fra 2013.

Lokomitiv Oslo

Se bildet større

Nikolai Larsen Bredal, styreleder i Lokomotiv Oslo, og Thomas Nordeng i Bastionen etter kampen mellom de to lagene i oktober. FOTO: LOKOMOTIV OSLO

Lokomotiv Oslo bidro i høst med 5500 kroner til innsamlingen, halvparten av sine billettinntekter etter oppgjøret mellom de to klubbene 15. oktober.

– Bakgrunnen til at vi satt i gang denne innsamlingen for en ukes tid siden, er fordi sykdommen har vært tett på klubben den siste tiden. Både spillere, supportere og støttespillere har måtte kjempe sine livs tøffeste kamper, sa leder av Bastionen, Thomas Nordeng, etter kampen.

Korsvoll

Men det stoppet ikke der. Like oppunder jul kom det en gladmelding fra nabokoklubben Korsvoll.

– De ville bidra til saken vår, forteller Thomas Sandsør.

Under sin siste A-lagskamp for sesongen samlet Korsvoll inn imponerende 17.376 kroner.

– Det var en utrolig hyggelig gest av Korsvoll som viser at vi kan hjelpe hverandre selv om vi er konkurrenter, sier Sandsør, som håper Lyns kreftinnsamling kan greie å få inn enda litt mer penger før nyttår.

LES OGSÅ: Lyn, Korsvoll, Kjelsås og Skeid kom gjennom «sesongen fra helvete»

#fightcancerwithlove

Fra innsamlingssiden kan vi se at supportere, Lyn-spillere, trenere og lagledere har donert penger til kreftsaken. En av dem som har gitt skriver:

«Jeg valgte å støtte Kreftforeningen i år igjen, da jeg vet hvor vondt det er å få revet noen vekk av kreft. Koster så lite å hjelpe de som trenger det som mest både nå og ellers, til forskning og medisiner».

Tresor Egholm skriver: «Takk til dere som dro i gang denne innsamlingsaksjonen. Viktige bidrag som kan hjelpe den neste som sliter. LYN er mer enn bare en Ski og Fotballklubb! <3 #fightcancerwithlove»

Vil du bidra finner du informasjon om innsamlingen og hvordan du gir, her. Innsamlingen er åpne fram til 31. desember.

Du kan også benytte Vipps. Vipps ønsket beløp til 2277 og skriv LYN i meldingen.

LES OGSÅ:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse