Koll går for seriegull

Koll-trener Neven Kuresevic i meget engasjert stil.

Koll hadde god kontroll på BSI og vant en viktig seier i kampen om seriegullet.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
22.01.2008 kl 11:45

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

Koll jubler for seier hjemme mot BSI, en kamp laget vant 3-0 uten store problemer.

Kringsjå: Koll er inne i en omstillingsprosess der laget har byttet spillestil, noe som kan forklare hvorfor settsifrene (25-19,25-19,25-21) ble i jevneste laget hjemme mot BSI.

I hvert fall synes Koll-trener Neven Kuresevic at hans elever ga bort altfor mange unødvendige poeng, tross i at hans lag var det klart førende laget hjemme i Kringsjåhallen.

– Det er litt tungt om dagen. Inntil vår nye spillestil får satt seg så vil vi dessverre oppleve altfor mange feil i vårt spill, men jentene gjør det bedre og bedre for hver trening og kamp. Jeg vil nok karakterisere dette oppgjøret som "en helt vanlig dag på jobben", forklarer treneren til Nordre Aker Budstikke.

Stortalentet

Koll har en meget spennende og kanskje Norges mest talentfulle spiller i Mari Aase Hole (17). Også hun var litt betenkt etter oppgjøret mot BSI, men understreker at laget har mye positivt på gang.

På spørsmål om Koll tar seriegullet foran Oslo Volley denne sesongen, kommer det klart fra Aase Hole:

– Vi går helt klart for seriegullet ja, det er så absolutt innenfor rekkevidde og en klar målsetting for oss, sier spilleren med det store talentet.

Les mer om kampen i denne ukens papirutgave.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse