ANNONSE
Annonse

– Kom til oss på lørdag!

Neste lørdag spiller Skeid hjemme mot Holmen. Foto: ANDERS VINDEGG

– Da skal vi sikre videre spill i 2.divisjon, inviterer leder av Skeidoksene, Jonny Olsen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 27.09.2015 kl 20:37

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

NORDRE ÅSEN/SKEIDBANEN: Ganske så spennende i tabelltoppen i 2. divisjon, avdeling 1. I den såkalte trikkeligaen. Selv om det på ingen måte er mulig å kjøre trikk mellom de to serielederne, KFUM og Tromsdalen, på topp med 50 poeng hver.

Hold deg oppdatert på lokale nyheter: Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

Grorud og Kjelsås

Rett bak - Grorud med 47 poeng. Tre nye poeng til Grorud lørdag, etter at de slo Kjelsås 2-1 på hjemmebane, og Kjelsås på en fjerdeplass med 42 poeng. Men deler fjerdeplassen med Finnsnes med samme poengsum. Lyn ligger nest nederst på tabellen med 13 poeng, etter søndagens uavgjort mot nettopp Finnsnes.

Det som også er spennende, er at Skeid, som hadde en noe trøblete sesongstart frem til sommeren, nå har klinket til, og ser ut til å kunne redde plassen i andre divisjon. Særlig etter at de lørdag slo serieleder KFUM borte, 1-0.

Les også: Lyn mistet 1.66 millioner

Inviterer til lørdag

Noe Skeidsoksene selvsagt er strålende fornøyd med.

– Ja, vi er ganske så happy nå, og oppfordrer flest mulig til å komme på kamp lørdag. Da spiller Skeid hjemme mot Holmen. Og da skal vi sikre videre spill i 2.divisjon, inviterer Jonny Olsen, leder av supporterklubben Skeidoksene.

Det er fire serierunder igjen i 2. divisjon. Skeid ligger etter 22. runde spilt på en 9. plass med 24. poeng.

Fra Skeids egen hjemmeside står det blant annet følgende om lørdagens kamp:

Tidlig ledelse

– Gjestene tar tak i kampen fra avspark og allerede etter ni minutter forserer Johnny Buduson seg fram på venstresiden og det perfekte innlegget når David Tavakoli. Han nøler ikke, men skyter på direkten og ballen suser inn i Kåffa-buret, skriver Skeid på hjemmesiden.

Første gang

– De svartkledde gjestene fortsetter å spille seg til gode sjanser. Ridouan Essaeh kommer ned til dødlinja, men vertenes forsvar klarer å avverge innlegget. Like etter får David Tavakoli godt treff, men KFUMs burvokter parerer med et tigersprang, står det videre.

– Skeids trener Stig Mathisen legger laget tilbake på banen og det blir en omgang hvor de røde-hvite-blå vertene har svært høyt ballinnehav. Men Skeid-gutta kjemper en innbitt forsvarskamp...det ender med seier 1-0 for Skeid, som for første gang kan reise hjem fra en bortekamp mot KFUM med tre poeng i bagasjen, står det. Les hele referatet her.

Hold deg oppdatert på lokale nyheter: Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

Nye Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse