Kom tilbake tre ganger

Utligner: Her utligner Akerselva for tredje gang mot Tunet. Tuva Mauseth fastsetter sluttresultet til 4-4.

Akerselvas innebandydamer kom tilbake hele tre ganger mot Tunet, men klarte aldri å avgjøre kampen.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
18.01.2007 kl 15:05

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Kringsjåhallen: Det ble poengdeling i onsdagens toppoppgjør i Kringsjåhallen mellom Akerselva og Tunet. Begge kjemper om en plass i sluttspillet, og foreløpig ligger Akerselva ett poeng foran Tunet, og innehar 4. plassen.

Akerselva tok ledelsen tidlig i 1. periode ved Lina Collberg, men etter det var det Tunet som til stadighet gikk opp i ledelsen. IKA kom imidlertid tilbake hele tre ganger, uten at de klarte å overta ledelsen igjen.

– Jeg syns det er meget sterkt å klare å komme tilbake tre ganger. Det viser en vanvittig karakterstyrke, noe som jeg syns kjennetegner laget vårt, sier den nyansatte Akerselva-treneren Paolo Caroprese. Han er fornøyd med resultatet.

– Vi spiller 4-4 mot Norges antatt beste lag. Det er jeg fornøyd med.

Ingen er trygge

Selv om Akerselva på dette tidspunktet har en sluttspillplass på bekostning av Tunet, mener Caroprese at det fort kan snu.

– Det er bare toppmatcher igjen omtrent. Alle topplagene skal møte hverandre, og verken Sveiva, Holmlia eller Sagene bør føle seg trygge på en plass i NM, slår han fast. Han mener også at disse lagene bør passe seg for Akerselva fremover.

– Jeg har bare hatt laget en uke, og dette ser absolutt lovende ut. Vi har et godt trenerteam nå. Jeg kommer nok til å videreføre en del av det som den forrige treneren har lagt opp til, men også tilføre noe nytt, sier Caroprese. Han mener han har mye å tilføre fra herreinnebandyen, samt å utnytte motstanderens svakheter bedre.

Ingen landslagsspillere

Caroprese ber også damelandslagsledelsen å se opp for Akerselvaspillerne.

– Jeg syns det er utrolig at vi ikke har noen spillere i landslagstroppen. Det kan virke som om landslagsledelsen hopper bukk over Akerselva, akkurat som om vi er noen sorte får. Men vi skal nok gjøre oss bemerket, smeller det fra Caroprese. Nå ser han fremover mot neste match som er mot Sveiva i Stovnerhallen førstkommende lørdag.

– Det blir tøft, men vi skal nok bite fra oss. Vår styrke er vilje og tæl og det skal Sveiva får merke, avslutter Caroprese.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse