Korsvoll helt utafor

Korsvoll var tøffe i hodeduellene, og det var en heading etter et frispark som resulterte i trøstemålet.

Korsvoll slet til tider med å komme seg over midtbanen, og GBK takket for det med 4-1-seier.

Tekst:

Publisert:

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

Korsvoll hadde ikke dagen mot GBK lørdag og tapte til slutt 4-1.

Rødtvet: Korsvoll-trener Per Kåre Hagen hadde ingen god forklaring på det slette spillet laget hans leverte mot GBK lørdag. Korsvoll fant aldri flyten, og guttene slet på Grei kunstgress.

– Det var en dårlig dag på jobben, rett og slett, mener Hagen.

Jevn avdeling

Selv om det ved første øyekast kan se ut som Korsvoll ikke har noe spesielt å spille for på tabellen, der de ligger litt over midten, er det faktisk ikke tilfelle. Avdelingen er så jevn at til tross for en 5.-6.plass, kan laget havne i nedrykkstriden ved ett eller to tap. Det er bare fire poeng ned til de tre siste på tabellen.

– Dere har jo litt å spille om, men det kunne man ikke se på spillet deres i dag?

– Jo, vi har det. Men det så ikke ut som vi var så interesserte i det i dag, medgir Hagen. Han mener likevel at Korsvoll burde overleve greit i 2. divisjon.

– Jeg tror nok vi skal klare oss, selv med et par tap til, mener Korsvoll-treneren.

Mye slurv

Korsvoll startet imidlertid kampen med en eventyrlig dobbeltsjanse, to Korsvoll-spillere bommer på ballen inne i 16.meteren til GBK. Etter det tok hjemmelaget over. Like etter setter Christian Torbjørnsen inn GBK's første etter en corner. Korsvoll blir presset bakover på banen, og sliter faktisk med å komme seg noe særlig over midtbanen. De gangene Korsvoll prøver seg blir spissene pakket godt inn av forsvaret til GBK. Heller ikke da hjemmelaget kløner det til for seg ved et tilbakespill, klarer Korsvoll å utnytte muligheten. Det blir 1-0 til pause.

Og da GBK scorer to på rappen tidlig i 2. omgang, blir kampen punktert. Korsvoll får et trøstemål med en fin heading etter et frispark, men ellers hadde laget lite å by på.

– Det var en litt rar match. Vi slurver altfor mye, konkluderer trener Hagen.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse