ANNONSE
Annonse

Korsvoll i knipe

Debutant Eirik Nakstad kjempet godt for Korsvoll, men han og lagkameratene måtte finne seg i at Manglerud Star trakk det lengste strået i søndagens oppgjør.

Vidar Gundersen likte dårlig måten Korsvoll tapte på for Manglerud Star. Nå blir det kamp til døra for ny kontrakt i 2. divisjon.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 07.09.2009 kl 10:30

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

KORSVOLL:

— Vi burde helt klart tatt poeng i denne kampen, men jeg har fortsatt troen på at vi skal klare dette, sier Vidar Gundersen.

Korsvoll spilte på langt nær sin beste forestilling for året mot Manglerud Star søndag, men det så lenge ut til at det i alle fall skulle bli ett poeng til hjemmelaget. Fem minutter før slutt satte imidlertid gjestene inn seiersmålet, til store protester fra Korsvoll; som trodde de hadde klarert ballen unna før den trillet over streken.

— Det er ikke fysisk mulig at den ballen var inne. Spillerne mine sier ballen ikke var inne, og jeg stoler på dem, sier Vidar Gundersen.

I etterkant av scoringen ble treneren bortvist fra benken.

— Jeg sa fra til dommeren om hva jeg mente, og jeg synes det er en streng reaksjon at de viste meg bort, sier Gundersen.

Trøblet offensivt

Selv om treneren synes seiersmålet kom på feil måte, har han ingen problemer med å innrømme at Korsvoll leverte en heller svak forestilling.

— Prestasjonsmessig var ikke dette godt nok, men jeg synes ikke MS var så fantastiske heller. Det var en jevnspilt kamp, sier Gundersen.

Korsvoll hadde problemer med å komme til store sjanser mot Manglerud Star.

— Vi ga bort for mange baller, oppsummerer Gundersen.

Tynn tropp

Korsvoll har den siste trygge plassen på tabellen, og har per dags dato to poeng ned til Bodø/Glimt 2 på nedrykksplass. Mo er ett poeng bak der igjen.

— Vi må komme tilbake på vinnersporet igjen. Heldigvis er alt opp til oss selv, sier Gundersen.

Han er ikke overrasket over at laget må kjempe med nebb og klør for ny kontrakt.

— Vi har vært innstilt på dette hele året. I det siste har vi også manglet sentrale spillere, og det merker vi på en tynn stall, sier Vidar Gundersen.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse