Korsvoll-jenter på full fart frem

Korsvoll J13: Bak fra venstre: Embla Sørli Karlsen, Cora Aspen, Sofie Eline Strømseng, Tuva S. Tønset, Maren Fredriksen, Kine Krogstad, Frida Opsann, Sandra Selseth. Foran fra venstre: Hanna Sørheim, Agnes Leinum , Maren Mynarek, Rikke Krogstad.

Enn så lenge må Korsvolls 13-åringer reise over hele Oslo for å sanke sine hjemmepoeng, men snart kan laget kose seg med en ordentlig hjemmebane.

Tekst:

Publisert:

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

Snart kan Kine Krogstad og lagvenninnene kose seg i egen hall.

Se bildet større

Korsvoll-jentene, her representert ved Embla Sørli Karlsen, har hatt en fin sesongstart. Mot Rælingen i forrige uke møtte imidlertid laget tåle et klart tap.

Kringsjå: Faktum er nemlig at Korsvolls 13 år gamle håndballjenter må reise hovedstaden rundt både for å trene og spille kamper. Blant annet må laget hver uke reise til Oppsal Arena for å trene – siden laget ikke har noen fast hall å bruke.

– Derfor gleder vi oss veldig til den nye hallen, fastslår Sandra Selseth og Embla Sørli Karlsen.

Korsvoll-trener Knut Lundin forteller at situasjonen ikke er ønskelig, så at den nye hallen dermed kommer meget beleilig.

– Vi er i en vanskelig hallsituasjon. I Kringsjåhallen blir volleyball og innebandy prioritert, så vi må spille våre hjemmekamper i seks forskjellige haller. Vi bruker derfor mye tid på reising, forteller Lundin.

I fremtiden blir imidlertid alt annerledes for Korsvoll, når Korsvollhallen skal se dagens lys. For tiden driver kommunen med reguleringsarbeidet, men byggestart er ventet i løpet av kort tid.

Klart nederlag

Frem til hallen blir klar, må Korsvoll-jentene fortsette å reise byen rundt for å plukke poeng – noe de absolutt gjør også.

Da Nordre Aker Budstikke overvar jentenes siste kamp mot Rælingen, ble det riktignok et klart tap – men ellers har sesongstarten vært meget oppløftende for 13-åringene.

– Det skal ikke skille så mye på oss og Rælingen, men vi kom fort i bakleksa på grunn av en del feilpasninger. Vi klarte heller ikke stå godt nok i forsvar, oppsummerer trener Lundin etter tapet for Rælingen.

Gøy utenfor banen også

Sandra og Embla synes også spillet var for dårlig mot Rælingen, men håper laget klarer å reise seg raskest mulig.

– Vi håper å komme blant de to første på tabellen, for da kommer vi til a-sluttspillet. I fjor var det ikke noe sluttspill, så det hadde vært moro å være med der, sier 13-åringene som for øyeblikket ligger på tredjeplass med fire poeng på årets tre første kamper.

Jentene kan fortelle at styrken til laget er det gode samholdet.

– Vi har det veldig gøy sammen – og det gjelder også utenfor banen. Vi trener en del sammen utenom fellestreningene, og i tillegg er det en del som spiller fotball sammen, forteller Sandra og Embla.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse