Korsvoll mistet kontrollen

Christian Sparre ruvet fra i Korsvolls midtforvar.

Lasse Brandal ordnet en meget fortjent 1-0 ledelse til pause, men så var det slutt på moroa for Korsvoll. Sarpsborg stjal hele showet, og snudde matchen til 2-1 seier.

Tekst:

Publisert:

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

Det er ikke mange 2. divisjonslag som har egne supportere på bortekamper. Korsvoll kunne skilte med ni skikkelige supportere i Sarpsborg.

Se bildet større

Sven Pickhardt (høyre) og Korsvoll var litt på ville veier etter pause.

Sarpsborg: – Synd at vi ikke klarte å følge opp den fine førsteomgangen vår, sier trener Per Kåre Hagen.

For det er litt surt at Korsvoll måtte reise tomhendte hjem etter det de leverte de første 45 minuttene på Sarpsborg stadion. Da var ikke hjemmelaget i nærheten, mens Korsvoll hadde flere brukbare forsøk.

– Vi slo en del langt før pause, og plaget Sarpsborg med det spillet, sier Hagen.

Og det var nettopp slik Korsvoll tok ledelsen. Et langt oppspill fra eget forsvar fant veien til raske Lasse Brandal, og den tidligere Stabæk-spilleren tok godt vare på sin tredje mulighet for dagen. Alene med keeper lobbet han behersket over Sarpsborgs sisteskanse, som var på en aldri så liten bærtur.

Men Brandal kunne ha gitt Korsvoll ledelsen tidligere i kampen. Allerede etter tre minutter kom han alene med keeper fra midtstreken, men unggutten somlet for mye med avslutningen og ble løpt opp. Minuttet før scoringen viste Brandal bra klasse da han dro bort backen sin, og klemte til på halvspretten noen centimeter over mål.

Mistet grepet

Korsvoll ledet til pause, men andreomgangen ble en real nedtur. Sarpsborg tok over mer og mer, og snudde matchen til 2-1 seier.

– Vi fikk det liksom ikke helt til. Det kladdet litt i hele omgangen, og vi klarte heller ikke å plage Sarpsborgs bakre firer slik vi gjorde før pause, sier Hagen.

– Hvorfor endret kampen karakter?

– Sarpsborg kjørte mye mer enn i første omgang, og kanskje ble vi litt slitne. Dessuten var underlaget litt uvant, men vi kan jo ikke skylde på det hver gang vi taper heller, sier Hagen.

Sarpsborg kommer neppe til å tilhøre toppsjiktet i denne avdelingen, og derfor var det ekstra bittert å ryke i denne kampen for Korsvoll.

– Avdelingen er veldig tøff, og jeg tror det kommer til å bli veldig mange jevne kamper, sier Per Kåre Hagen.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse