ANNONSE
Annonse

Tapte skjebnekampen

Korsvoll rykket ned

Trener Vidar Gundersen syntes lite om å rykke ned.

En dramatisk serieavslutning i 2. divisjon endte med degradering for Korsvoll.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 24.10.2009 kl 16:55

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

ASKER: Vidar Gundersens disipler lå over streken før bortekampen mot Asker, men ble passert av Mo etter at sistnevnte klarte å ta ett poeng borte mot Valdres. Korsvoll hadde sine sjanser til å sikre uavgjort mot Asker, men tapte til slutt 0-3, og dermed blir det spill i 3. divisjon neste år.

— Dette er bittert. Jeg føler vi er for gode til å rykke ned, sier Korsvoll-kaptein Christian Sparre.

Håpet på Valdres

Midtstopperen forteller at han hadde stor tro på at laget skulle greie brasene, selv om Asker på bortebane er en tøff oppgave.

— Vi visste vi kom til å få det tøft, men jeg hadde sett for meg at Valdres skulle slå Mo, sier Sparre.

Mo ledet til pause, men da Valdres snudde til 2-1 i 2. omgang så det ut som det skulle gå veien for Korsvoll. Skuffelsen var dermed stor da Mo utlignet til 2-2 på straffe kvarteret før slutt, og nordlendingene klarte også å dra i land det meget viktige poenget.

Skuffet trener

Også trener Vidar Gundersen var en slagen mann etter nedrykket. Han orket heller ikke spekulere i diverse teorier som kan gjøre så Korsvoll beholder plassen likevel. Sesonginnspurten i norsk fotball er som alltid en kabal av de sjeldne, og nedrykk og lisenstrøbbel kan kanskje gi Korsvoll en ny mulighet.

— Jeg er forferdelig skuffet over at vi rykker ned, og det er første gang jeg opplever nedrykk som fotballtrener. Det har vært mye stang ut i år for oss, og vi har blant annet blitt bortdømt flere ganger. I kampen mot MS fikk de mål på en ball som ikke var over streken. Uten den scoringen hadde vi beholdt plassen, sier Gundersen.

Han var ikke overrasket over at Mo klarte uavgjort mot Valdres, men hadde håpet sitt eget lag selv fikset biffen.

— Vi gikk for å holde nullen lengst mulig, og jeg regnet med ett poeng ville være nok. Da vi kom under hadde vi en plan b, og vi klarte også å skape flere store muligheter. Dessverre har vi scoret for lite i forhold til sjansene i år, sier Gundersen.

PS! Heller ikke Kjelsås var trygge før den siste runden, men de havnet til slutt fem poeng over streken. Lørdag ble Bærum slått 3-1 på Grefsen stadion, etter scoringer av Simen Møller (2) og Vegard Theting.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse