Korsvolls tredje strake

Trener Per Kåre Hagen er fornøyd med tre seire på rappen for Korsvoll.

Fotballherrene til Korsvoll har vendt seg til nivået i 2. divisjon, og søndag tok de sin tredje seier på rappen da serietoer Groruddalen ble sendt hjem med 2-3 tap.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
24.08.2006 kl 10:53

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

Sven Pickhardt (foran) og Korsvoll har vendt seg til nivået i 2. divisjon. Her i duell med Groruddalens Thomas Amlie.

Korsvoll: – Spesielt den første halvtimen var veldig bra. Da har vi skikkelig trøkk på dem, sier trener Per Kåre Hagen.

Korsvoll ledet 2-0 etter en snau halvtime etter scoringer av spissduoen Stig Markus Hovdal og Trond Haugstad.

– Med litt mer tur så kunne vi ha satt en til, sier Hagen.

Isteden kom Groruddalen mer med i matchen, og det siste kvarteret av omgangen ble Korsvoll presset tilbake. Seks minutter før pause fikk gjestene betalt da Christian Gauseth reduserte til 1-2.

Samme mann utlignet også til 2-2 på et frispark fra langt hold noen minutter etter hvilen, og da så det litt mørkt ut for Korsvoll. Men med en herlig lagmoral kom vertene tilbake i kampen.

– Vi jobber knallhardt over hele linja, sier Hagen.

Betalingen kom midtveis i omgangen da Stig Markus Hovdal ble matchvinner med en scoring. Han dro med seg ballen langs høyrekanten, lurte bort et par mann og dundret ballen i mål bak Anders Granstad i Groruddalens mål.

Korsvoll holdt stand kampen ut, og har dermed slått Byåsen, Kristiansund og Groruddalen i sine tre siste kamper. Det er nok til å få kontakt med lagene over nedrykksstreken.

– Nå har vi tatt ni poeng mot tre lag som vi ikke tok noen poeng mot i vårsesongen, så det ser mye lysere ut, sier Hagen.

– Hva har skjedd med Korsvoll?

– Vi har blitt vant til nivået. Dessuten har vi klart å luke bort en del av de unødvendige feilene bakover, og så setter vi flere av sjansene våre, sier Hagen.

– Hva er sesongens mål?

– Det hadde vært moro å overleve i divisjonen.

Bortsett fra Skeid og Groruddalen og fortapte KIL/Hemne, så er avdeligen meget jevn. Og stort sett alle de andre lagene kan rykke ned.

– Vi jobber med å fokusere på oss selv, for hva alle de andre lagene gjør kan vi ikke få gjort noe med uansett, sier Per Kåre Hagen, som gleder seg til mandagens lokaloppgjør mot Kjelsås.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse