- Kroppen sier stopp

har dessverre også preget Tommys karriere. Her må han ut med skade mot erkerival Vålerenga i en kamp i april 2006.

Kroppen sier stopp. Lyn-kaptein Tommy Berntsen spiller 31. oktober sin aller siste kamp i Lyn-trøya.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 13.04.2012 kl 11:58

ULLEVÅL: Søndag kan du ta farvel med en Lyn-legende i siste serierunde på Ullevål. Kaptein Tommy Berntsen (35), som har vært i klubben siden 2002, sier takk for seg, og han sier han ikke har noe valg.

Tok et år til

- Jeg vurderte å legge opp i fjor, men da forsvant flere andre sentrale spillere, så jeg fortsatte, forteller Berntsen til Nordreakerbudstikke.no. Han har slitt stadig mer med skader, og denne sesongen har blant annet akillesen skapt problemer og holdt ham på sidelinjen i mange kamper.

Berntsen mener at de mange skadene har gjort det vanskelig for ham å holde det gamle, solide nivået.

Gode minner

Han har vært med på mye i sine år i Lyn, og det har vært mange oppturer. Han husker spesielt de to sesongene som ga medalje i serien, 2002 og 2005, og naturligvis at de spilte seg til cupfinalen i 2004.

- Hva er den beste årgangen av Lyn som du har spilt på?

- Det er vanskelig å sammenlikne, men første halvdel av 2002 var jo fantastisk.

Han viser til året da Lyn på sommeren ledet serien med 10 poeng til neste lag og tok bronse til slutt.

Berntsen minner også om at Lyn satte rekord i antall innslupne mål i 2005, kun 21 mål,og det er naturligvis viktig for en midtstopper og en lagkaptein!

Uviss fremtid

Hva som skjer fremover for Tommy Berntsen, avhenger av hvor Lyn står etter sesongen, men han har en avtale med Lyn frem til 2013, så han ser for seg en rolle i støtteapparatet.

- Vi har ikke diskutert dette ferdig, det har mye å gjøre med Lyns situasjon, sier han.

Hylles av Lyn

- Mannen er definisjonen på jernvilje, og han har en yrkesstolthet og ærgjerrighet de fleste mennesker kan misunne han, sier Lyns infosjef Joachim W. Andersen i ukens corner, som er viet stopperkjempen.

Les hele hyllesten her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer info

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Du kan også slette alle lokale data i din nettleser. Fremgangsmåten for dette varierer mellom ulike nettlesere og enheter.

Anbefaling: Ved å benytte deg av EU-tjenesten YourOnlineChoices.com kan du selv til en viss grad styre hvordan ulike annonseleverandører sporer deg, samt lese mange gode tips til hvordan du kan beskytte deg selv. Åpne YourOnlineChoices.com i et nytt vindu.

NB: Enkelte systemkritiske data som finnes i for eksempel webserverens logger vil ikke kunne slettes på forespørsel, men disse slettes automatisk etter kort tid iht informasjonen ovenfor.


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrever ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Mer informasjon