Syklet til tapskampen i Bergen: - Kunne godt ha levert bedre

 

Petter Veland synes godt Lyn-spillerne kunne ha prestert litt bedre mot Brann etter at han syklet fra Oslo til Bergen for å overvære kampen.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
15.06.2009 kl 15:10

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

Petter Veland (t.h.) tapte et veddemål mot Christian Brink, og straffen var at han må sykle til Lyns bortekamp i Bergen sammen med en Brann–supporter. Begge foto: Lyn Media.

BERGEN: - Jeg har aldri vært med på noe så tøft i hele mitt liv, og jeg måtte slite fælt for å holdene øynene åpne underveis i kampen, sier butikk- og billettansvarlig Petter Veland til Nordreakerbudstikke.no etter den 47-timers lange sykkelturen fra Oslo til Bergen.

Veddemål

I 2007 inngikk nemlig Veland et veddemål med Christian Brink om at han ikke kom til å score på Brann stadion.

- Da han startet på benken så det hele ganske lyst ut, men så ble han byttet inn, og stanget jaggu meg ballen i mål. Jeg ble selvsagt glad for målet, men så scoret de to mål til på overtid, og da var kvelden ganske mørk. Ikke bare tapte Lyn, men jeg måtte sykle til Bergen. Makan til uflaks, sier Veland.

På bunn av tabellen

Veland kom seg derimot helskinnet gjennom turen frem til Brann stadioen. Like bra gikk det kanskje ikke med Lyn-spillerne i går. Med søndagens 2-1-tap, ligger de nå på bunn av tabellen.

- Jeg synes godt gutta kunne levert bedre siden jeg hadde syklet så langt, men det verste i verden er ikke et tap i Bergen, selv om det føltes surt der og da, sier Lyn-supporteren.

Hva synes du om kampen? Besøk vår spillerbørs, og vær med å kåre månedens Lyn-spiller her

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse