Lader opp i Marbella

Bjarmann trives godt i Lyn, og liker at klubben tar seg av barna i nærområdet.

Nå er det bare halvannen uke til Tippeliga-åpning mot Start i Kristiansand. Dette kommer til å bli utrolig spennende! Ustabile resultaterTreningsmess...

Tekst:

Publisert:

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

Sportslig direktør Torgeir Bjarmann og resten av FC Lyn Oslo soler seg i Marbella uken før seriestart.

Nå er det bare halvannen uke til Tippeliga-åpning mot Start i Kristiansand. Dette kommer til å bli utrolig spennende!

Ustabile resultater

Treningsmessig er vi stort sett i rute. Gutta har trent mer og tøffere enn tidligere, så det blir spennende å se hvor gode vi blir med litt overskudd i kroppen. Vi har hatt lite skader i vinter, og det er bra siden vi prioriterer kvalitet istedenfor kvantitet i troppen.

Treningskampene har variert stort i prestasjon. Fra det strålende mot Start på La Manga til noe mindre bra mot førstedivisjonsklubber.

I Royal League kom vi til kvartfinalen. Der spilte vi en dårlig førstekamp mot Midtijylland, som ødela våre muligheter. RL ønsket vi å vinne, så totalt sett var vi ikke fornøyd med resultatet, men en kjempefin erfaring å ta med seg videre.

I Marbella

De siste 14 dagene frem mot seriestart skal vi bruke godt. Nå befinner oss i Marbella hvor vi være i en uke og trene på strøkne gressbaner.

Det blir herlig, for med litt sol så lader batteriene seg skikkelig opp. Her blir det finpussing av dødballer, taktikk og skuddføtter.

Flott klubb

Sånn generelt synes jeg det er utrolig morsomt å jobbe for FC Lyn Oslo. Jeg har blitt kjent med en klubb i stor utvikling, og mange hyggelige folk. Jeg har også skjønt at Lyn er en bra breddeklubb, som tar seg seriøst av barna i lokalområdet. Det er vi som jobber i toppfotballen veldig glade for.

Jeg er etter tre måneder i klubben blitt veldig sikker på at dette er og blir en klubb som hører hjemme i toppen av norsk fotball.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse