ANNONSE
Annonse

Lagkompisene møtte hverandre i finalen

Kjelsåsgutta som møtte hverandre i finalen under årets Elverumscup. Foto: KJELSÅS FOTBALL

Det ble skikkelig lokaloppgjør på Elverum - med Kjelsås og Kjelsås i finalen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 18.06.2018 kl 08:48

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

ELVERUM: Klubben og støtteapparatet forteller:

– Det ble et skikkelig lokaloppgjør mellom to Kjelsås-lag i finalen i Elverumsturneringen 2018. De to gutter 14 år-lagene, Kjelsås Vikings og Kjelsås United, storspilte i hver sin pulje i turneringen. Totalt åtte lag var påmeldt i denne årsklassen, foruten Kjelsås to lag, var også Elverum Fotball svart, Elverum Fotball hvit, Vallset IL hvit, Grei SF, Frogner, og Mysen IF/Mysen Høland med.

Fire kamper

Lagene spilte fire kamper før finalen og hvert av Kjelsås-lagene vant alle kampene bortsett fra én, der de spilte uavgjort.

– Det ble en svært spennende finale mellom gutta fra Oslos tak. Etter ordinær tid stod det 1-1, og det måtte ekstraomganger til for å kåre en vinner. Helt på slutten av 2. ekstraomgang kom det avgjørende målet som fastsatte resultatet 2-1 til Kjelsås United over Kjelsås Vikings. Men alle Kjelsås-gutta dro hjem som vinnere i dag.

God mat og sosialt

Men det handler ikke bare om fotball på cup.

– En håndfull engasjerte pappaer står i spissen og sørger for at Elverumsturneringen år etter år blir en suksess for gutter-04. Det et veldig sosialt på Elverum camping der storparten av gruppa holder til i helgen. Det serveres gourmetmat til frokost, lunsj og middag. Man går ikke for de lettvinte løsningene, men lager sunne og gode måltider som samler både voksne og barn. Det er gode barndomsminner og varige vennskap som skapes på slike arrangementer, fortelles det.

Det var flere bydelslag med i Elverumsturneringen - her kan du se alle resultater.

LES OGSÅ:

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse