Langrennsgruppa tryllet frem snø til et flott KM

– Stor takk til alle frivillige i Kjelsås og samarbeidspartnere som Bymiljøetaten og Lillomarka skiklubb - for lån av både snø og snøkanoner, sier en fornøyd langrennssjef i Kjelsås IL, Pål Jensen.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
30.01.2017 kl 17:40

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

Blide skijenter i kollen søndag. FOTO: KJELSÅS LANGRENN/EIVIND SELVIG

Se bildet større

Fra venstre Aurora og Mina - Aurora med en tredjeplass fra klassisk lørdagen og fjerde plass fra skøyting søndag, Mina med syvende plass fra skøytingen. Bak bærere, smørere og supportere og pappaer. FOTO: PRIVAT

LINDERUDKOLLEN: Det har nok vært lagt ned mange dugnadstimer og snødd mye kunstsnø i Linderudkollen i det siste. Men så ble det også et skikkelig kretsmesterskap på kollen siste helgen i januar, med Kjelsås IL og langrennsgruppe som vertsskap.

Saken fortsetter under video og bilde.

Se bildet større

I kø for å komme seg ut i sporet. FOTO: KJELSÅS LANGRENN/EIVIND SELVIG

900 til start

– Det var hele 900 til start søndag - med skøyting, og 800 til start lørdagen med klassisk, forteller Kjelsås langrennssjef Pål Jensen.

LES OGSÅ: Her kan du ikke gå på ski i helgen

Han fortsetter:

– Det ble et vellykket kretsmesterskap i kollen, med deltagere fra 11 år og oppover. Til tross for lite villsnø, klarte Kjelsås IL Langrensgruppe å lage et fint renn med en trase på fire kilometer kunstsnø som vi har brukt betydelig dugnandsinnsats for å produsere, sier Jensen videre.

Se bildet større

Lyngutta på plass i KM i Linderudkollen. FOTO: ANNIK BJØRNDAL/LYN SKI

LES OGSÅ: Nå lukter det igjen vafler her

Takker

Og vil gjerne takke.

– Stor takk til alle frivillige i Kjelsås og samarbeidspartnere som Bymiljøetaten og Lillomarka skiklubb - for lån av både snø og snøkanoner, sier Jensen.

Her kan du lese alle resultatene fra lørdag og søndag.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på Nordre Aker Budstikkes gratis nyhetsbrev, som kommer rett i innboksen din hver torsdag! Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse