Langt unna cupbomben

Atle Amundsen og Kjelsås prøvde alt de kunne mot Bodø, men hadde en vanskelig oppgave mot gode gjester.

Kjelsås fulgte hardtsatsende Bodø i starten av tirsdagens cupkamp, men etter hvert var det klasseforskjell på lagene.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
12.09.2007 kl 17:17

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

Kjelsås fikk det for tøft i hjemmekampen mot eliteserielaget Bodø.

Kjelsås: – Det ble litt for mange mål på dem, for vi burde i alle fall ikke tapt med mer enn ti. Men mot så gode lag blir man straffet veldig hardt for feil, sier spillende trener i Kjelsås, Atle Amundsen.

Kjelsås var dermed langt unna en cupbombe på hjemmeparketten i Kjelsåshallen tirsdag. Til det var Bodø rett og slett for gode.

Hjemmelaget hang riktignok med på notene i store perioder av 1. omgang, men på stillingen 9-11 sa Bodø takk for følget. Nordlendingene noterte seg for fem scoringer på rappen, og med 16-9-ledelse til pause var kampen avgjort.

Svake skudd

Atle Amundsen konstarerer at Kjelsås rett og slett ikke hadde det riktige nivået inne i cupkampen.

– Avslutningene våre ble for lette, medgir den spillende treneren.

Til slutt måtte Kjelsås tåle et 13-målstap for eliteseriemotstanderen fra nord, etter at også den 2. omgangen endte med tap med klare sifrer.

God Tønnessen

Trener Amundsen tror Kjelsås kan bite godt fra seg i årets 1. divisjon, som starter førstkommende helg. Da reiser laget til Trondheim for å møte Kolstad på bortebane.

– Jeg regner med vi kommer til å ligge midt på tabellen. Selv om noen av fjorårets bærebjelker har sagt de skal legge opp, har vi fått inn noen gode nykommere, forteller Amundsen og sikter blant annet til Kragerø-duoen Håvard Tønnessen og Sveinung Nilsen.

Sistnevnte spilte ikke tirsdagens cupkamp, men Tønnessen gjorde en god figur – og noterte seg blant annet for fire scoringer.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse