Lekte seg i finalen

Trener Neven Kuresevic hadde ikke overraskende funnet frem gullresepten nok en gang.

De suverene volleyballdamene til Koll hadde ingen problemer med å banke erkerivalen Oslo Volley 3-0 i den første finalen i sluttspillet.

Tekst:

Publisert:

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

Johanna Drivenes Kløvfjell henter opp mange baller i forsvar. Her har hun Eydis Dalen som "backup".

Ekeberg: Da Oslo Volleys landslagsspiller Ragnhild Aas smashet ut matchballen på stillingen 24-23 til Koll. Ja, da var alt som det pleier i damenes volleyball. For Koll gjør som de vil, og avgjør egentlig selv hvor jevne kampene blir.

Slapper av

– Vi har god kontroll. Men så slapper vi av litt, og da blir det litt jevnere, sier Johanna Drivenes Kløvfjell.

– Hvorfor slapper dere av?

– Vi skulle ønske vi klarte å holde konsentrasjonen oppe hele veien, men det krever utrolig mye å ha full fokus på alle ballene, sier Johanna.

I første sett gikk Koll opp i 5-1 før de 30 tilskuerne hadde fått satt seg i KFUM-hallen. Den ledelsen ga de aldri fra seg selv om Oslo Volley var i nærheten på stillingen 20-22. Maria Moen smashet til slutt inn 25-21 til Koll.

Skjerpet seg

I andre sett hadde Oslo Volley sin store sjanse da de blant annet ledet 10-5, men da fikk vi se hvor suverene Koll egentlig er. Trener Neven Kuresevic tok en "timeout", og jentene skjerpet seg.

Og det var ingen som stusset da Julie Nordby slo inn settballen til 25-20 med et følsomt slag.

– I perioder synes jeg vi er gode, men vi får det ikke helt til å flyte, sier Johanna.

Men flyten var mer enn god nok til å holde Oslo Volley på betryggende avstand. I tredje sett dro Koll i fra til ledelse 14-8. Så fikk de en liten "downperiode" hvor Oslo Volley nesten kom ajoúr på stillingen 24-23, men så smashet landslagsspiller Ragnhild Aas ut - og saken var klar.

– Dette er det vel umulig å rote bort i den andre finalekampen på hjemmebane?

– Ja, det er umulig. Vi taper ikke, sier Johanna Drivenes Kløvfjell, som tror hun er i ferd med å ta sin fjerde seier i sluttspillet etter at hun kom til Koll for fem år siden.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse