Lokaloppgjør på rekke og rad

Korsvolls Torbjørn Melhus og Kjelsås´ Viggo Anthonsen møttes til to artige lokaloppgjør forrige sesong. Også neste sesong møtes de to naboklubbene til dyst i 2. divisjon.

Det er duket for en rekke lokale godbiter i neste års 2. divisjon i fotball.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
21.11.2007 kl 11:10

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Oslo: Hele seks Oslo-lag har havnet i avdeling 2 neste sesong, og blant dem flere lag som tilhører vår bydel. I tillegg til Kjelsås og Korsvoll, er også Lyns andrelag – som rykket opp fra 3. divisjon i år – på plass i avdelingen. Kaller man også Torshov-klubben Skeid, som har sitt tilholdssted på Nordre Åsen, lokalt – kan man si det er fire lag fra vår bydel i avdelingen.

Slik ser avdeling 2 ut: Skeid (ned fra 1. divisjon), Ranheim, Strindheim, Byåsen, Groruddalen, Kjelsås, Korsvoll, Kristiansund, Vålerenga 2, Levanger, Steinkjer, Lyn 2 (opp fra 3. divisjon), Skarbøvik (opp fra 3. divisjon), KIL/Hemne (opp fra 3. divisjon).

– Det blir morsomt med alle lokaloppgjørene, fastslår Kjelsås-trener Jan Aksel Opsahl Odden.

– Spennende at det er så mange lokaloppgjør, samstemmer Per Kåre Hagen i Korsvoll.

Årets Korsvoll-trener er fortsatt usikker på hva hans rolle blir neste år, men skal uansett i en eller annen grad være med rundt laget.

– Svakere enn i år

Hagen synes det er greit nivået på avdelingen ikke er noe høyere enn i år.

– Den er kanskje litt svakere. Vi er nødt til å være fornøyde med dette, sier Hagen.

Korsvoll jobber i disse dager med spillerstallen for neste år, og Hagen forteller at mye bør være på plass i løpet av et par uker.

– Vi skal ha inn en del folk, sier Hagen hemmelighetsfullt.

– Tre topplag

Kjelsås-trener Jan Aksel Opsahl Odden er også glad laget slapp unna de antatt verste avdelingene.

– Vi er kommet i en av de bedre, men det finnes samtidig langt tøffere avdelinger. Skeid, Ranheim og Kristiansund er nok de tre antatte topplagene hos oss, men samitidig har vi et mål om å forbedre årets fjerdeplass, sier Opsahl Odden.

Kjelsås-treneren kan fortelle at det blir få nye fjes på laget neste år.

– Det er en del som prøver seg hos oss om dagen, men jeg tar utgangspunkt i spillerne vi har. Egentlig har vi det vi trenger, sier Jan Aksel Opsahl Odden.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse