Lokaloppgjør på rekke og rad

Lokaloppgjør  på rekke og rad

Korsvolls Torbjørn Melhus og Kjelsås´ Viggo Anthonsen møttes til to artige lokaloppgjør forrige sesong. Også neste sesong møtes de to naboklubbene til dyst i 2. divisjon.

Det er duket for en rekke lokale godbiter i neste års 2. divisjon i fotball.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
21.11.2007 kl 11:10

Oslo: Hele seks Oslo-lag har havnet i avdeling 2 neste sesong, og blant dem flere lag som tilhører vår bydel. I tillegg til Kjelsås og Korsvoll, er også Lyns andrelag – som rykket opp fra 3. divisjon i år – på plass i avdelingen. Kaller man også Torshov-klubben Skeid, som har sitt tilholdssted på Nordre Åsen, lokalt – kan man si det er fire lag fra vår bydel i avdelingen.

Slik ser avdeling 2 ut: Skeid (ned fra 1. divisjon), Ranheim, Strindheim, Byåsen, Groruddalen, Kjelsås, Korsvoll, Kristiansund, Vålerenga 2, Levanger, Steinkjer, Lyn 2 (opp fra 3. divisjon), Skarbøvik (opp fra 3. divisjon), KIL/Hemne (opp fra 3. divisjon).

– Det blir morsomt med alle lokaloppgjørene, fastslår Kjelsås-trener Jan Aksel Opsahl Odden.

– Spennende at det er så mange lokaloppgjør, samstemmer Per Kåre Hagen i Korsvoll.

Årets Korsvoll-trener er fortsatt usikker på hva hans rolle blir neste år, men skal uansett i en eller annen grad være med rundt laget.

– Svakere enn i år

Hagen synes det er greit nivået på avdelingen ikke er noe høyere enn i år.

– Den er kanskje litt svakere. Vi er nødt til å være fornøyde med dette, sier Hagen.

Korsvoll jobber i disse dager med spillerstallen for neste år, og Hagen forteller at mye bør være på plass i løpet av et par uker.

– Vi skal ha inn en del folk, sier Hagen hemmelighetsfullt.

– Tre topplag

Kjelsås-trener Jan Aksel Opsahl Odden er også glad laget slapp unna de antatt verste avdelingene.

– Vi er kommet i en av de bedre, men det finnes samtidig langt tøffere avdelinger. Skeid, Ranheim og Kristiansund er nok de tre antatte topplagene hos oss, men samitidig har vi et mål om å forbedre årets fjerdeplass, sier Opsahl Odden.

Kjelsås-treneren kan fortelle at det blir få nye fjes på laget neste år.

– Det er en del som prøver seg hos oss om dagen, men jeg tar utgangspunkt i spillerne vi har. Egentlig har vi det vi trenger, sier Jan Aksel Opsahl Odden.

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!