– Løsner fremover, og potte tett bakover

Jenny Røsholm Olsen på scoringslista i dag på Kringsjå, mot Fløya, etter assist fra June Østensen.

Sier en fornøyd trener Glenn Kleven om Lyns damer som beholdt alle poengene på Kringsjå, 2. pinsedag.

Tekst:

Publisert:

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

KRINGSJÅ: Hjemmekamp på Kringsjå mandag mot Fløya. I og med at de andre lagene i toppen vant lørdag og søndag, hadde Oslolaget presset på seg for å henge med i toppen.

Ingvar Graffer i klubben oppsummerer:

Fløya er et lag man normalt har hatt grei kontroll på hjemme, og Lynjentene kom også bra ut av startboksen i dag. Det er ikke spilt mer enn ti minutter, da Tiril Haga raider på kant. Keeper forsøker å klarere innlegget, men Linn Huseby er på rett plass, og skårer.

1-0 til vertene.

Se bildet større

Linn Huseby og Tiril Haga, skåring av førtsnevnte, assist av Haga til 1-0.

2-0

Etter 20 minutter er det klart for et vakket angrep, ballen opp via midten og ut på kant hvor back June Østensen dobler, og innlegget setter Jenny Røsholm Olsen sikkert i kassa.

Vi har flere sjanser, Noor Eckhoff har et langskudd med påfølgende god redning. Fløya kommer mer inn i kampen etter 2-0, men Lyn har god kontroll bakover. 2-0 til pause.

3-0

Andre omgang begynner på verst mulig måte for Tromsølaget, ett utspill fra keeper er det dårlig adresse på. Tiril Haga snapper og alene med keeper skårer hun sikkert.

Da er noe av spenningen borte, men vi kunne fått flere mål etter gode forsøk, men det blir med 3-0.

– Mer giftige

Trener Glenn Kleven er glad det nå blir flere mål til Lyn.

– Fint at det løsner litt fremover, etter at vi skåret mindre mål enn normalt hittil i sesongen. Vi har kanskje mindre ballbesittelse enn normalt på Kringsjå, Fløya er et spillende lag de også, men vi er i motsetning til gjestene, mer giftig foran motstanders mål, sier Kleven.

– Det kunne fort blitt både fire, fem og seks skåringer. Men det gleder meg minst like mye at vi fortsatt er potte tett bakover. Hele gjengen skal ha skryt i dag.

HER ER KAMPFAKTA LYN - FLØYA

Nå har Lyns damelag i 1. divisjon krabbet opp på en andreplass på tabellen. Kun to poeng bak serieleder Byåsen.

LES OGSÅ:

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse