Lykken er Kjelling som håndballtrener

 

Stor stas da håndballhelten trente Kjelsås 02-gutter. - Men jeg følte jeg meg litt liten, han er jo så høy og så kjent, sier Henrik Falck Rekstad (12)

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
21.01.2015 kl 01:32

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

KJELSÅS: «Linn-Kristin og Kristian vet at det finnes mange måter å bli god på. Samtidig kreves det tålmodighet. De var selv heldige og ble gode temmelig tidlig, men på lagene deres har begge spillere som brukte mange flere år på å komme opp på nivået de er i dag. Heldigvis ga de ikke opp selv om de ikke scoret flest mål i hver kamp.»

To av Norges beste håndballspillere Linn-Kristin «Linka» Riegelhuth Koren  og Kristian Kjelling,er medforfattere til boka Best i håndball. Sistnevnte er selv fra Kjelsås. Denne uken trente håndballhelten Kjelsås håndballgutter 02, i Engebråtenhallen - med TV-opptak.

Les også: Denne boka koster 8000 kroner

Stor stas

Avisen var i kontakt med noen av 02-gutta etter den spesielle treningen.Philip Halvorsen  (12) forteller at han klarte å brekke hånda før den store dagen. Men stas var det likevel.

- Det var kjipt med hånda. Men morsomt å se på de andre på laget, sier 12-åringen, og som ellers synes Kjelling var veldig flink til å forklare øvelsene.

- Håndball er gøy. Jeg gleder meg til jeg blir klar til å prøve de tingene som Kristian lærte oss, legger Philip til.

Les også: Vil fremskynde sykkeltraseen

- Også ganske kul!

Det var flere ting de unge håndballspillerne ønsket å spørre helten fra Kjelsås om; Hvordan ble Kjelling så god? Hvor mye har han trent? Når begynte han å satse? Hvilke land har han spilt i? Var han flink på skolen også?

William da Rocha var også veldig fornøyd med spesialtreningen.

- Kjelling er en av verdens beste hånballspillere, og så er han også ganske kul! Veldig fint at han tok seg tid til å svare på spørsmål selv da treningen var over, legger William til.

Henrik Falck Rekstad synes det var både spennende og morsomt å møte håndballhelten.

Les også: Lørdag: Kjelsåstrikken på skinner igjen

- Følte meg litt liten

- Men jeg følte jeg meg litt liten, han er jo så høy og så kjent! Han viste oss veldig mye, og gikk også rundt og hjalp oss mens vi gjorde øvelsene, forteller Henrik, som ellers ikke har noe problem med å ha noen å trene håndball med.

- Jeg har både en storebror og lillebror som spiller håndball, så alltid noen å kaste med. Veldig gøy å spille håndball, men ikke så gøy når vi spiller kamper og ikke får til det vi har øvd på!

Gutta oppsummerer. Det ble blant annet trent  på mange forskjellige skudd, og lærte også om teknikk i forhold til hvordan man skal skyte. Hvordan få mer kraft i skuddene, som for eksempel underarmsskudd og stegskudd?. Det ble også trent på innspill til strek.

Håndball: 9 - 10

Alle gutta fikk også hver sin ferske bok. Selvsagt ble det også autograf og bilde sammen med håndballstjernen.

Håndball på skala fra 1 - 10?

- 9 - 10, er gutta enige om.

 

 

 

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse