Lyn-jentene tapte NM-gullet

NM-finalen for jenter 16 ble vunnet av Forus-Gausel

 

Det ble en dramatisk NM-finale for jenter-16. Lyns keeper ble utvist i åpningsminuttene og straffe til Forus og Gausel.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
21.01.2015 kl 01:03

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

KRINGSJÅ: Lørdag spilte regjerende norgesmestere i fotball, Lyns jenter 16, for sitt andre NM-gull. Motstandere i Telenor arena var Forus og Gausel. 

Det var dramatikk fra første minutter. Forus og Gausel kom i angrep, og spiller alene med keeper. Forus og Gausel-spilleren gikk overende, og dommer dømte utvisning av keeper Jenny Frantzen og straffe. Til store protester fra både spillere og tilskuere.

1 - 0 til Forus og Gausel

Forus og Gausel satt ballen i mål - 1- 0.  Kampen videre ble med en Lyn-spiller mindre på banen. Etter ni minutter fikk Forus og Gausel headet ballen i mål - 2 - 0.

2 - 1

Etter 17 minutter reduserte Lyn - ved Frida Maanum.  1 - 2 til Forus og Gausel. Flere sjanser til begge lag i andre omgang, men sluttresultatet ble 2 - 1 til Forus og Gausel, som dermed er de nye norgesmesterne i fotball, jenter 16.

16-års jentenes kamp var også oppvarming til damenes cupfinale mellom LSK og Trondheims-Ørn, litt senere på dagen, også den i Telenor Arena.

Strålende sesong

Lyns jenter 16 har hatt en strålende sesong. Først vant de Dana-Cup i juli. Så tok de det helt til topps i Norway Cup. Nå venter altså kampen om det andre NM-gullet på rad for laget, etter at Lyns jenter slo Fjellhamar på bortebane i semifinalen tidligere i høst.

 

 

 

 

 

 

 

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse