Lyn-kjendiser bak annonse

Lyn skriver her at de har ropt "ulv, ulv" før og oppfordret om at folk må støtte opp om laget tidligere, men nå er det siste gang sier de.

Lyn står ovenfor den kanskje vanskeligste økonomiske situasjon noensinne. Nå ber profilerte lynfans alle om å komme på kamp på søndag.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 19.06.2009 kl 14:15

ULLEVÅL: I dagens Aftenposten er det rykket inn en helsides annonse som oppfordrer alle til å komme på kamp.

"Lyn trenger din hjelp nå, ikke som klapp på skuldre, eller vennlige ord over hagegjerdet, men deg. Du må komme på kamp! Du må ta med deg familien og venner på kampen mot Odd nå på søndag!", står det i annonsen.

Les hele annonseteksten her.

Gave til klubben

Bak annonsen står profilerte lynfans som blant annet Finn Bjelke, Tor Milde og sjef for Kitchen Reklamebyrå, Haakon Dahl. Sistnevnte skriver også en oppfordring på Lyns egne hjemmesider.

- Hva i all verden skal man si og skrive for å få voksne, intelligente Lyn-supportere til å støtte klubben de elsker når det gjelder som mest? Hva skal til for å få dere til å velge bort alt annet på en søndag klokken 18? Det er mot Odd på søndag at Lyn trenger deg og kameratene dine. Kanskje er det for sent å be om støtten etter sommerferien! Det er nå etter et horribelt år at vi må be deg om å tenke deg godt om før du gjør noe annet søndag førstkommende. For oss med Lyn-hjerte har dette året rett og slett vært uutholdelig. Lyn har manglet og mangler penger, mange penger, bøttevis med penger. Vi har i perioder vært mer i Oslo tinghus enn vi har vært på Ullevaal. Både pressen og ikke minst lisensnemnda i NFF er ute etter oss i et piska kjør, og på toppen av det hele spiller vi ganske så stusslig fotball for å si det mildt, skriver han på lyn.no

Betyr mye

Markedsdirektør i Lyn Keith Woods er svært glad for initiativet, og mener tiltaket viser at Lyn betyr mye for mange.

- I en vanskelig tid for klubben er slike initiativ svært kjærkomne for Lyn, og dette setter vi selvsagt stor pris på. Vi vet hvilken verdi en slik annonse representerer for klubben, og vi både håper og tror at vi ser effekt allerede på søndag.

- Dette er helt suverent, mener klubbens markedsdirektør

Nær konkurs

Torsdag ettermiddag sendte den hardt pressete klubben ut en pressemelding hvor de gjorde det klart at det blir lønnskutt på 10 prosent for alle ansatte og at det blir stopp i all betaling til kreditorene fra 18. juni 2009.

For å sikre driften må de sette inn flere tiltak, skriver klubbdirektør Erik Langerud videre.

Lønnskutt og frysing av gjeld er en ting. Langerud håper nå at et spillersalg i løpet av overgangsvinduet kan komme til å rette opp mye av elendigheten. Han bekrefter at de har kontakt med fire-fem agenter og at det er interesse for Lyns spillere.

- Det kan også bli snakk om ikke å forlenge kontrakter med innlånte spillere som Lucas Pratto og Jo Inge Berget. Og spillerne som står uten kontrakt etter sesongslutt, vil neppe få forlenget kontrakt, sier Langerud.

Klubben trenger 25 millioner kroner innen september, og jobber på spreng for å få inn dette.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer info

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Du kan også slette alle lokale data i din nettleser. Fremgangsmåten for dette varierer mellom ulike nettlesere og enheter.

Anbefaling: Ved å benytte deg av EU-tjenesten YourOnlineChoices.com kan du selv til en viss grad styre hvordan ulike annonseleverandører sporer deg, samt lese mange gode tips til hvordan du kan beskytte deg selv. Åpne YourOnlineChoices.com i et nytt vindu.

NB: Enkelte systemkritiske data som finnes i for eksempel webserverens logger vil ikke kunne slettes på forespørsel, men disse slettes automatisk etter kort tid iht informasjonen ovenfor.


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrever ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Mer informasjon