Lyn leier ut Powell

Magnus Powell har vært en populær mann i Lyn. Nå reiser han til Sundsvall.

Magnus Powell (33) ble i dag klar for svenske GIF Sundsvall. Han skal spille for svenskene ut sesongen.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
31.07.2008 kl 13:40

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Lite spilletid

- Det her er en perfekt løsning for GIF Sundsvall. Vi får inn en veldig profesjonell og rutinert herre. Magnus kan spille både stopper og target-angriper, og har med seg en enorm mengde erfaring fra alle sine kamper i Tippeligaen og i Allsvenskan, sier GIF Sundsvalls sportssjef Cain Dotson til GIFs hjemmeside.

- Jeg kan forhåpentligvis bidra med rutine og erfaring, og jeg håper å spille så mye som mulig, sier Magnus Powell til Lyn.no. Han har selv ønsket å flytte på seg etter en periode der det har blitt lite spilletid for Lyn. han har ikke hatt noen nettkjenninger for Lyn denne sesongen.

Torgeir forstår ham- Vi etterkommer Magnus sitt ønske om å dra til en klubb hvor han får mer spilletid. Han er spiller som kan bidra godt for dem, og jeg skjønner at Magnus trenger å få spille så mye som mulig, også med henblikk på neste sesong, sier Bjarmann, i følge VG. Nett. Som påpeker at Powell er den tredje spissen Lyn lar gå på en uke. Tidligere solgte klubben Odion Ighalo og Jo Inge Berget til itallienske Udinese.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse