Lyn-lørdag på Storo

Nok en uke har gått, med mye ulike ting som har skjedd i klubben. Det har vært en meget god uke for laget, som har fått trent bra, og jobbet i fred og...

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
24.08.2006 kl 10:53

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Nok en uke har gått, med mye ulike ting som har skjedd i klubben. Det har vært en meget god uke for laget, som har fått trent bra, og jobbet i fred og ro med de tingene som de ønsker. Dessverre er det ikke noe nytt å melde om skadesituasjonen annet enn at Tommy og Steven etter all sannsynlighet er ute for resten av sesongen, den samme skjebnen som vår ulykkesfugl Henrik Dahl lider.

I skrivende stund kjenner jeg ikke til resultatet av kampen mot Lillestrøm, men skal vi tro statistikken, vil dette ende med en klar H på tippekupongen, noe som er meget etterlengtet for alle dere som leser dette, og for alle som jobber i klubben.

La meg si det slik; det er noe helt annet å komme på jobb dagen etter kamp dersom vi har fått tre poeng, enn hvis vi har tapt. Det er faktisk umulig å beskrive den trykkende stemningen et dårlig resultat skaper internt i en klubb hvis man ikke har opplevd det selv. Men skal jeg være helt ærlig så vil jeg heller at folk i klubben er forbanna dagen etter et tap, enn likegyldig. Hvis man er det siste, får man heller finne seg noe annet å drive med.

Men gøy er det ikke, langt derifra, så jeg krysser alt jeg har av fingre og tær for at vi har satt stasjonsbyklubben LSK på plass, og at tre poeng er i boks når du leser dette.

Førstkommende lørdag håper jeg du tar med deg hele familien og tar en tur til Storo-senteret. Der vil FC Lyn Oslo i samarbeid med lokalavisene lage et spektakulært show som er tilpasset unge så vel som gamle. Her vil en rekke artister opptre, det vil være trikse- og andre konkurranser i regi av Lyn, Steven Lustü og Henrik Dahl vil signere autografer, svare på spørsmål og delta på premieutdelingen, Bastionen vil være representert med sitt effektteam, hvor du vil få muligheten til å kjøpe alt det siste av Lyn-utstyr. Også Lynus vil være med gjennom hele showet, i tillegg til dette blir det flere kule innslag fra scenen inkludert et profesjonelt cheerleader-team som skal demonstrere ulike ting. Dette anbefales definitivt ikke å prøves hjemme med mindre du er myk som en katt og spretten som en ball.

Hvorfor gjør vi det egentlig? For det første markerer dette starten på et forhåpentligvis glimrende samarbeid med lokalavisene, som skal ha honnør for den jobben de legger ned i dette. For det andre er vi opptatt av å være synlige i lokalmiljøet, og Storo er definitivt en del av vårt nærmiljø. Hvem synes ikke det er kult å få møte selveste Steven Lustü eller Henrik Dahls som egenhendig har senket Vålerenga gang på gang med sine kanonkuler av noen mål?

Kort og godt, Lyn ønsker å være en del av din hverdag i ditt nærmiljø, og sammen med lokalavisene tror vi at førstkommende lørdag blir en kjempehit.

Alle som deltar på konkurransene, blir premiert med flotte fotballkort og billetter til Lyns kamp mot Sandefjord påfølgende søndag, mens vinnerne av konkurransen får en flott premie, men det får bli en overraskelse.

Så hvis dette høres ut som noe for deg, anbefaler jeg deg til å ta turen på lørdag. Det vil være full rulle fra 12:00 til 16:00 med masse gøy for store og små.

Jeg gleder meg i hvert fall som en unge.

Selv om jeg er 27 år.

Fotballhilsen

Joachim

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse