Lyn på foreløpig tabelltopp etter seier i toppoppgjør

Seier til Lyn! FOTO: Andreas Kristoffer Berge / Kvinneidrett.no

Laget på 2. plass (Lyn) møtte laget på 3. plass (ØHIL) til bortekamp i Bærum.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
10.06.2017 kl 18:05

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

BÆRUM: En stikker fra Camilla Linberg til Jenny Røsholm Olsen og en kanonkule fra Bergsvand ble avgjørende, da Lyn Fotball Damer vant toppkampen mot Øvrevoll Hosle IL.

Det ble en tøff affære på DNB Arena Hosle da ØHIL tok imot Lyn i 1. divisjon.

Annulert

ØHIL hadde en ball i nettet i første omgang, men målet ble annullert grunnet angrep på keeper Amailie Leinebø. For Lyn fikk både Jenny Røsholm Olsen og Emilia Ruud flere store muligheter til å score, men det stod 0-0 til pause.

I andreomgang var det jevnt med sjanser begge veier, men Lyn tok mer og mer over etter hvert, i en omgang som var preget av to lag som ville vinne.

Innbytter Camilla Linberg viste sitt talent med med en genial pasning til Jenny Røsholm Olsen på løp, og spissen gjorde ingen feil. Hun scoret som hun gjorde siste mot Fløya.

Lyn-seier

ØHIL ga seg aldri, men Lyn hadde stort sett kontroll og like før slutt var det Noor Hoelsbrekken Eckhoff som fant Guro Bergsvand. Hun klinte til fra cirka 20 meter, satte ballen i nettet og dobler Lyns ledelse.

Det ble også sluttresultatet DNB Arena Hosle. Lyn ligger dermed på tabelltopp, ett poeng, og en kamp mer spilt enn Byåsen.

Se bildet større

FOTO: Andreas Kristoffer Berge / Kvinneidrett.no

– Vi vinner i dag mye fordi vi har spillere på benken som kan endre et kampbilde. Flott samarbeid mellom Camilla Linberg og Jenny Røsholm Olsen, og viktig at Guro Bergsvand avgjør kampen like før slutt. Imponerende igjen at vi holder nuller bakover. Vi møter et hjemmelag som er farlige fremover, og imponert over at jentene holder det potte tett bakover, sier trener Glenn Kleven.

Se bildet større

Tabellen, 1. divisjon kvinner 2017. Fra fotball.no

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på Nordre Aker Budstikkes gratis nyhetsbrev, som kommer rett i innboksen din hver torsdag! Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse