Lyn sikret seg landslagsstjerne

Oliver Risser har signert en låneavtale for Lyn, og er spilleklar allerede til søndagens kamp mot Start på Ullevaal Stadion (Foto: Lyn Media)

Lyn sikret seg i dag Nambias landsslagsspiller Oliver Risser på lån ut sesongen. Klubben har også opsjon på å kjøpe kapteinen som blir kalles ”The white warrior”.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
21.08.2009 kl 16:00

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
OSLO VEST: – Dette er en veldig anvendelig spiller som både kan brukes som midtstopper, og som defensiv midtbanespiller, sier Lyns Sportssjef Rolf Magne Walstad om siste tilskudd i Lyn–stallen til Lyn.no.

Risser (28) kommer fra 2. divisjonsklubben Manglerud Star hvor tidligere Lyn–helt Kjell Roar Kaasa er daglig leder. At han nå får sjansen til å spille i Tippeligan gleder han seg stort over.

– Selvfølgelig gleder jeg meg over at jeg har signert med Lyn, og jeg vet at jeg kan tilføre laget mye, sier han ubeskjedent.

Spilleren selv mener han kan tilføye mye spesielt defensivt. Og det lyder jo bra for laget som har sluppet inn 35 mål på 21 kamper.

Han kommer inn i et lag som i øyeblikket ligger svært utsatt til i Tippeligaen, men Risser har tro på at man skal begynne å vinne kamper, men vil ikke spekulere i om det holder til ny kontrakt.

– Det viktigste er at vi begynner å vinne kamper, og at vi begynner allerede på søndag mot Start. Ja, jeg tror vi kommer til å begynne å vinne, men om det holder til ny kontrakt er vanskelig å si.

Lyn ligger desidert sist på tabellen og har ni poeng opp til trygg plass.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse